Sen ve seninle beraber bir kac arkadaş da yeni burda ismini gördüm.bir kac defa mucıze anneyi sildim ben .orasi daha kalabalıktı. 12 ay onu kullandim .mucize bebege geldigimde 5 kişi anca vardi .. Zamanla burası da cogaldi . Sen guzel bir zamanlamada geldin aramıza. Tekrardan hosgeldin canim
Yaa canlarım benim beni unutmadığınız için teşekkür ederim iyim elhamdülillah bebişimle uğraşıyorum. Ya telefonum bozulmuştu garantiye gönderdim 15 gündür giremiyorum uygulamaya maalesef. Bugün geldi hemen buraya attım kendimi aynursuz uygulama olurmuuu hiç bırakır mıyım sizi
Evet cnm tabiki zamanla bı bağ oluşuyor merak ediyor insan neler yapıyor ne alemde bebeği nasil diye birde bebeklerimizin ayıda yakın güzel dusuncelerin için çok teşekkür ederim dusunulmek değer vermektir çok tatlısın
Ben de doğumdan sonraki ilk aylar çok sık kullanmadım uygulamayı ama sonra alışınca daha fazla girip bakmaya başladım. Şimdi de öyle gerçekten alıştığımız isimler var insanın gözü arıyor da ben de her şeyi unutanlardanım bir konu hakkında konuşulduğunda sonuç ne oldu diye merak ederim ama günler geçip de o konu kaybolduysa benim hafızamda da kayboluyor tekrar karşıma çıkmazsa arayaıp bulayım diyemiyorum hiç
Aynen InsaAllah guzel haberlerle doner burda kaldikca daha cok olumsuzlasti yazik kizcagiz kendime vakit ayiracam diye yazmisti en son InsaAllah yapmistir.
Hahaha ilahi kiz . Ben seni de görüyorum son zamanlarda daha sık kullanır oldun . Arada giriyorsun ilk zamanlar mesla bu ay daha fazla iletişim de kaldın Ay ben girince ister istemez mesaj atgim için aklımda kaliyor. .
Yaa çok sevindim teşekkür ederim Ben herkesi merak ediyorum naptı acaba diye Gerçekte kardeşim yok ama burada kardeşlerim var gibi hissediyorum cidden. Derdinize sevincinize ortak olmak çok güzel. Bazen okuyorum ama yazamıyorum sürekli yürüyoruz bebiş peşindeyim.