Sizde var mi boyle takintı🙉

Ne guzel canim bol bol.bilgi edinirsin.

Sen ve seninle beraber bir kac arkadaş da yeni burda ismini gördüm.bir kac defa mucıze anneyi sildim ben .orasi daha kalabalıktı. 12 ay onu kullandim .mucize bebege geldigimde 5 kişi anca vardi .. Zamanla burası da cogaldi . Sen guzel bir zamanlamada geldin aramıza. Tekrardan hosgeldin canim​:tulip:

2 Likes

Yaa canlarım benim beni unutmadığınız için teşekkür ederim iyim elhamdülillah bebişimle uğraşıyorum. Ya telefonum bozulmuştu garantiye gönderdim 15 gündür giremiyorum uygulamaya maalesef. Bugün geldi hemen buraya attım kendimi aynursuz uygulama olurmuuu hiç bırakır mıyım sizi​:heart_eyes::kissing_face_with_closed_eyes::kissing_face_with_closed_eyes:

3 Likes

Kiz bırakma bırakma alıştık :sweat_smile:

Gozum ariyordu seni de .. iyiki de etiket yapmisim bak geldin​:sweat_smile::grin::two_hearts:

2 Likes

Hoşbuldum :heart_eyes::bouquet: Çok aydınlanıyorum burada ve bilmediğim çok yazı okudum. Faydası oluyor. :heart_eyes:

2 Likes

Bırakmam kız habiş:joy: he ya akşamdan beri telefonu tekrar kurmayla uğraşıyorum ancak gelebildim

1 Like

İyi bari artık gözümüz aramaz seni :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Evet cnm tabiki zamanla bı bağ oluşuyor merak ediyor insan neler yapıyor ne alemde bebeği nasil diye birde bebeklerimizin ayıda yakın güzel dusuncelerin için çok teşekkür ederim dusunulmek değer vermektir :heart:çok tatlısın

1 Like

Sagol canim ismimi gormek mutlu etti sende benim icin degerlisin.inshallah haber alamadigimiz kizlar da keyfi yerindedir.

1 Like

Ben de doğumdan sonraki ilk aylar çok sık kullanmadım uygulamayı ama sonra alışınca daha fazla girip bakmaya başladım. Şimdi de öyle gerçekten alıştığımız isimler var insanın gözü arıyor da ben de her şeyi unutanlardanım :face_with_hand_over_mouth: bir konu hakkında konuşulduğunda sonuç ne oldu diye merak ederim ama günler geçip de o konu kaybolduysa benim hafızamda da kayboluyor tekrar karşıma çıkmazsa arayaıp bulayım diyemiyorum hiç :rofl:

1 Like

Rica ederım canim​:face_blowing_a_kiss:

1 Like

İnşallah ya herkesin kendine göre bir derdi var .eminim ilerde onlari da göreceğiz. :blush::folded_hands:

1 Like

Aynen InsaAllah guzel haberlerle doner burda kaldikca daha cok olumsuzlasti yazik kizcagiz kendime vakit ayiracam diye yazmisti en son InsaAllah yapmistir.

2 Likes

Hahaha ilahi kiz . Ben seni de görüyorum son zamanlarda daha sık kullanır oldun . Arada giriyorsun ilk zamanlar mesla bu ay daha fazla iletişim de kaldın :grin:Ay ben girince ister istemez mesaj atgim için aklımda kaliyor. .

:sweat_smile::sweat_smile: kiz o bende de olduya @TülayOzan arkadan kırmızı kırmızı saçı sandım :see_no_evil_monkey: haftalarca meğer ark planda kalp mış

3 Likes

Zeynep35 de var oda cok hoş bir anne

1 Like

Yaa çok sevindim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Ben herkesi merak ediyorum naptı acaba diye :see_no_evil_monkey::rofl: Gerçekte kardeşim yok ama burada kardeşlerim var gibi hissediyorum cidden. :heart_hands:t2: Derdinize sevincinize ortak olmak çok güzel. Bazen okuyorum ama yazamıyorum sürekli yürüyoruz bebiş peşindeyim. :heart:

4 Likes

Parktaki dönen bir oyuncağın içine oturmustuk, Nur teşekkür ederim unutmayıp etiketledigin icjnde :melting_face:

1 Like

Ayy öyleymiş bende kabarık kırmızı saclisin sanmıştım :heart: birde soyismini ozan sanıyordum meğer eşinin ismiymis

1 Like

Keşke öyle olsaydı ama değilim :sweat_smile: öyle dedin diye fotoyu değiştirdim bak :melting_face: Ozan aynen benim diğer bebeğimin yani eşimin adı :sweat_smile:

4 Likes

Rica ederim canim :blossom:

Hahahahahaha
Bu bebekler yok mu anam hiç doğru durmuyorlar . Buyudukce sakin olacağına temeli yaramaz oluyor.:woman_facepalming:

1 Like