Ben sinir oluyorum valla kızlar.
Eltim dün çocuğu uyutmaya çalışıyorsun yanında bekliyorsun yapma öyle o uyanıkken işlerini yap o uyurken de kahveni iç telefon oynayacaksan telefon oyna falan dedi. 1.si kızım uyuyacak gibiydi mecburen uyutmaya çalışacağım ne yapacaktım anlamadım kızım daha 3 aylık ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var. Kızım uyurken işlerimi yapabiliyorum çünkü henüz o tempoya alışamadım. Evimi kızım uyurken süpürüp silebiliyorum mesela. Kızım uyanıkken mutfağımı toplayabiliyorsam, çamaşır bulaşık yıkayabiliyorsam, evi toplayabiliyorsam şükür yani.
Üstelik eltimin çocuğu yok. Tecrübesiz insanlar nasıl da kolay konuşabiliyor. Görümcemle dedikodumu döndürdüklerini düşünüyorum. Taze bir anneyim ve taze bir bebeğim var evim piste olabilir dağınıkta olabilir yemeğim de olmayabilir ama yetersiz bir anne değilim insanlar ne kadar boş konuşuyor ya @all
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Sinir olmakta haksız mıyım?
Görümcem de çok manipüle olan biri noldu hiç anlamıyorum ortada bir şey yokken hemen küsüveriyo
Eltim manipüle ediyo biliyorum zaten ama şey derler ya tavşan dağa küsmüş ama dağın bundan haberi yok.
Bekara karı boşamak kolay derler onun gibi olmuş evet bebeğim için en iyisini ben bilirim zaten kimin olumlu samimi elestirdigini insan az cok anliyor sende soksaydin lafi tecrubesi bilgisi olmayan akil vermesin lutfen diye
Sağolasın canım sen kendi çocuğuna öyle yap ama bu benim çocuğım ve ben fikrini sormadım ki diyorum gülerek bidaha karışmıyolar
Harika bir cevap
Ayyy en sinir olduğum bunun tamamen eski kafa olduğunu düşünüyorum beklesin ya ev işleri benim önceliğim anne olmak şuan bazen uyuyo kızım ev işini bile sonraya bırakıp kendime vakit ayırıyorum. İnsanların öncelikleri farklı onlar demek ki evin temiz olmasını çocuklardan ve kendilerinden önce tutuyor. Ki eminim evi temizliyosundur da burada dediğin gibi akıl verilmesi inanılmaz irite edici. Ben normalde sakin bi insanım ama kesin haddini bildirirdim çocuğum ya da evim konusunda biri bana akıl vermeye kalkarsa
Olmazmıyım oluyorum tabi ,hele ilk doğurduğum zamanlarda kayınvalidem çok akıl veriyordu şunu şöyle yap bunu böyük yap diye.
Cinlerim tepeme çıkıyordu bir yandan lohusayım kaldıranıyorum sinirler tavan.
Bikeresinde onlara gitmiştik , bebeğim yakasını Salya akıtıp ıslatmıştı, üzerini değişiyorum kafamın üstünde durmuş,kıracaksın kolunu ,dikkat et falan diyor.
Kırılmaz kıracak şekilde giydirmiyorum dedim ,kadın hâlâ devam ediyor.
Sonda sinirlendim dayanamadım, gülümseyerek dedimki , evde giydirip gelince kırmadıysam şimdide kırmam.
Yav sanki benden çok düşünecek çocuğumun sağlığını,inanmıyorum,sırf beni sinir etmek için yapıyordu bence.
Ama artık takmıyordum sonralar cevap bile veriyordum nasihatlarına
Bitek kaınvalidem değil kim görse akıl vermeye çalışıyor deliriyorum ,hıhı hıhı diyip geçiştiriyorum yine kendi bildiğimi okuyorum
Ay benim de öyle kaynanam geliyor bu çocuk üşüyor düzgün giydir deyip duruyor bende hava sıcak üşümez diyorum sen bilmessin diyor bana ben bilmiyorsam sende bilmişlik yapma benim çocuğum dedim istediyim gibi buyuturum gözü sürekli üzerimde baydı artık eşim bile kızdı karışma iki tane büyüttü bunumu buyutmiyecek dedi o geldimi sinirlerim tavan