Sizin bebeginizde yapiyormu

Kizlar bebegimi sallarken ışıga bakiyo sizinkide yapiyomu isik gozunu alir bisi ypar diye korkuyorum

İlgisini çekiyodur çok normal korkma

Benimki de öyle :grin: 4 aylık kendi evimizde beşiğin üstüne yazma örtüyorum ama başka yerde malesef ışığa odaklı

Biz az bisey bakinca gozlerimiz bi tuhaf oluyo onlarinki olmuyomu acaba bisey olur diye korkuyorum isigi kalatiyorum uyuturken bazen

Sanırım olmuyor yani tam daha görme yetileri gelişme çağında olduğundam herhalde aslımda nir araştırmalı bunu
Aşırı ışık retinasına zarar verebilirmiş
Bizimki ayakta sallanırsa eğer az bakar uyur sonra da sorun olcağını sanmıyorum. Rahatsız olunca kendini sakınır güneşten kızım bakamaz yani belki o tarz bir ışık olmadığındam bakıyordur :grinning_face_with_smiling_eyes:

Benim bebeğimde öyle ışık bu dönemlerde dikkatlerini çekiyormuş gelişimleriyle alakalı bi durum kaç aylık olduğunu bilmiyorum tabi ama gelişimleriyle alakalı olduğunu söyleyebilirim dikkatleri açılıyor

Ben şapkayla uyutuyordum bı kaç ay sonra çokta bakmadı genelde ışığın olmadığı yerlerde emzirdim yada yemenimi yüzüne kapattim