Genelde hep eşim ve beni çekiyor böyle şeyler . Eşimin uzaktan akraba aynı şehirdeyiz şuan bayadır arayıp sormazdı bizde öyle . Bugün eşimi arayıp size gelicez pazar günü diyor . Bana böyle şey çok tuhaf geliyor göresin varsa sen çağır . Sizce yanlış mı düşünüyorum
Nasıl yani musait olup olmadıgınızı sormadı mı? Emrivakiden hic hoslanmam sahsen..davetsiz misafir kabul etmiyorum, spontane olacaksa da musait olup olmadıgımı sorması lazım karsı tarafın. Yakınlık dereceme gore kabul ederim veya etmem. Bu sekilde bir cumle kuran olursa da ya o gun icin evde olmadıgımı yada baska bir misafirim oldugunu soylerim.
Bizide oyle arayan olursa esim hanima bi soruyum der o gun bi isi varmi diye direk gelin demez bana sormadan hayatta sevmem emri vaki işi hele o gub musaotmisiniz diye sormuyosa gelmesin
Anlamdım yani ne var bunda sizi görmek istemiş gelecez demiş müsaitseniz değilsenz başka zamana dersnz olur biter bunun tuhaf bi yanı yok bence misafir dedğnz illa ki bzm çağırmamızla olacak kendileri gelemezmi
Sizde davet etmemişsnz ama objektif olmak lazım ben şahsen misafir seviyorum gerek kendim çağırırım ya da beni arayıp sana gelecez diyeni de müsait olursam mutlaka gelin derim ben evlendkten sonra hayatımda hiç görmenştm annemin halasının kızı aynı şehrde yaşıyoruz diye annemi aramış beni görmek istediğini söyledi yanıma gelmek istedi bnde tabi ki gelsin dedim bir gün öncesi haber verdi ertesi gün sofrayı donattım geldi tanıştık güzel oldu aynı şklde bnm yaşadğm şehirde hiç görmediğim teyzemin gelini baba evine gelmşti arabayla 15 dk mesafemiz vardı bnde aradım müsaitseniz geleyim dedim o da söyldğm gün de müsait değildi sonra beni aradı şu gün müsaitim diye bende hayatmda gçrmemştm onu da ailesini de gittim tanıştım güzel oldu yani sizde de sinirlenecek bi taraf yok sonuçta çat kapı değil iki gün sonrasından bahsetmiş ona göre hazırlık yapın istemiyorsnz müsait değilim dersiniz ama siz blrsnz elbette
Nefret ederim . Kendi annem bile olsa ansizin gelmez . Arrar oyle gelir .ben de esimde evde şortla geziyok kapiyi actigimzda esime birsey olmazda ben sakincali . Biri oyle gelirse esim de bende derim telefon diye birsey var diye .
Sizin evinizde yiyeceği rızkı varmış öyle düşünün. Misafir severim berekettir yani. Ne kadar bu durumu kafaya takarsanız o gün o kadar kötü geçer içinizi ferah tutun
Yani neden çocuk görmek için sizi çağırsınlar bu çok saçma çocuğu görmek için zaten arayıp geleceklerini söylemeleri normal olan ne yani şimdi beni arayıp ben çocuğu gorcem bana getirin demesi mi gerekiyordu
ayrıca sizde gelin çocuğu görün diye arayamazsiniz dimi goresi olan gelir görür yani bu böyledir müsait değilseniz şuan müsait değiliz biz size müsait zamanda haber veririz diyebilirdiniz bence yapılan davranış doğru düşünce tarzınız yanlış
Katiliyorum cok dogru dediniz
Olabilir tabiki