Soğuk algınlığım var, emziren anneler önerilerinizi bekliyorum

Merhaba. 41 günlük bebeğim var. Bugün hafif bir soğuk algınlığı başlangıcım var. Beslenme konusunda dikkat ediyorum. Şiddetli baş ağrısından dolayı ve hafif ateşten dolayı Parol kullandim. Bebeğim küvezde kaldığı için hassas ona da geçer mi diye tedirginim. Evde maskeyle geziyoruz eşim de ben de. Emziren anneler Parol dışında doktorunuz ilaç ya da vitamin yazdı mı?

1 Beğeni

Ben 5 aylıkken antibiyotik kullanmıştım emziren annelere verilen antibiyotikler var. Ama benim grip çok ağırdı senin hafifse yazmaz bide senin bebeğin baya küçük evde doğal yöntemlerle geçirmen en iyisi ağırlaşırsan doktora görün.

1 Beğeni

Şu an başlangıcı. Grip olduğum zaman ağır atlatiyorum. Sabaha durumum artarsa doktora çıkacağım. Teşekkür ederim .

Öncelikle geçmiş olsun. Ihlamur, taze zencefil, elma, limon kaynatıp her gün 2 bardak içtim iyi gelmişti. Onun haricinde parol kullandım.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Mutlaka doktora gidin. Biz 2 sefer grip atlattık. Basladigi gibi doktora gittim ilaclari kullandim 2 3 gune topladim. Bebegime de gecti zor oldu bizim icin. Ilac kullanmasaydim perisan olurduk muhtemelen.

1 Beğeni

Bana hamileyken doktor Theraflu yazmıştı. Soğuk algınlığına çok iyi geliyor. Emzirirken de kullanbilirsin . Ama tabi ki doktorlar daha iyi karar verir senin durumuna göre

1 Beğeni

Durumum iyi çok şükür. Galiba anlık oldu geçti. Yine de önlem amaçlı bugün 1 tane daha Parol kullandim. Teşekkür ederim yorumlarınız için :cherry_blossom: