Su içerken genzine kaçırıyor

9 aylık bebeğim su içerken genzine kaçırıyor yaşayan var mı

14 aylık olduk hala öyle her su içmesinde kaçıyor maalesef

Aynen bizde iki güne 14 aylık olucaz doğru oluyor arada su içmeyi bile yeni yeni ogrenicekler çünkü normal yeni bir insan oluşumu bizim elimizden geçiyor bildiğiniz

Sıfırdan insan yetiştirmekte ne zormuş yahu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Cildirmamak elde değil hiç sorma biz yeni nesil annelerinin işi hakkaten coook zooor hem çocukla hem insanlarla uğraş hayır bişey değil bütün iyi niyetimi kaybetmekten korkuyorum :joy::joy:

İnsanlar konusuna hiç girme, herşeyin en iyisini en doğrusunu onlar bilir, çocuğunun iyiliğini bile senden daha çok düşünür falan :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: git gide çocuk büyütmekte zorlaşıyor ama bugün baya ağladım, sürekli her yerden atlamaya çalışıyor ona birşey olacak diye kalbim yerinden çıkıyor, bu korkuyla baş edemiyorum galiba, ne yapcam bilmiyorum valla bir an önce bilinç kazansalardi sırf bu yüzden çok istiyorum, hiç birşeyden korkmuyorlar çünkü :smiling_face_with_tear:

Bizimde aynı su içerden genzine kaçıyor ama böyle sık sık değil, çok abartılı oluyorsa bu durum acaba sulugun başlığı ile mi alakalı, dişi ile delik açmış ya da deliği büyütmus olabilir mi? Düz başlık kullanıyorsa pipetli suluk ile birde gozlemleyin

Sorma sorma öyle ama laf etme konusunda tabi ağızlarını acamazlar ben tek ufak bişey bile kimseden talep etmedim almadım zaten söz hakkı yok kimsenin kendi ailem uzaktalar uzaktan bile iyilikleri fazla zaten onlardan fazlasıyla memnunum :smiling_face_with_three_hearts:ya bu evre nedir böyle bende bilmiyorum beynim çatlıyor bildiğin ağrıdan hareketlerini kontrol etmek Cook zoor dur bilmiyolar tehlikelerin içine girmeye meraklılar Allah bize güç versin dikkat et aman bişey olmasin

İşte bende sürekli kontrol etmekten ona odaklı olmaktan sanırım tükendim bugün, 3 defa düşme tehlikesi atlattı..Ona birşey olmasın aman bana olsun diye diye kafayı yicem, biz mi çok abartiyoruz biraz rahat mı olmak lazım ortasını mi bulamıyoruz, ne zaman öğreneceğim cevabını acaba

Tabi biraz relax olmakta fayda var keşfetmesine müsade edip her türlü önlemi alıp onu uzaktan izlemeliyiz yoksa kalbimiz dayanmaz biz gideriz doyamadan onlara Allah korusun onları her daim diye dua etmek başka elden bişey gelmiyor

Kanepeden atlamaya merak saldı, o kadar hızlı hareket ediyor ki Zehra beni anlıyorsundur..İn dedikçe oyun sanıyor, çok hareketli bir çocuk böyle olmasını da seviyorum çocuk dediğin zaten öyle olur ama o kesfederken ben hep yüreğim ağzımda takip edeceğim galiba…Şuan bunu yazarken sanki Ecoşu şikayet ediyor gibi düşünüp vicdan yapıyorum kızım aklıma geliyor hemen pamuk gibi oluyorum analık sen nasıl birşeysin ya :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Duygum benim de Cook yoğun gündüz sabirlarla günü tamamlamayı bekliyorum durdurak yok benimki de yürüyor tam cesaretlenemedi kendi başına bazen cesaret ediyor bazen edemiyor gün boyu elimi tutup yürüme istiyor odalarda kanepede zıplama kafasını bı yere çarpma ve o minik parmakları kistirma ah ah daha neler neler var da destan olur diye yazamıyorum Tülay bizim bı kahve yada cay minik bı cikolata enerjisine ihtiyacımız var uyurken yapalım yarın sabah maraton kosumuz bizi bekler malum​:joy::joy:

Sen bide yürümeyi öğrenince gör :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bizimki yürümeyi çözdü o aşamayı da geçtik, bugün baktım koşuyor ufaktan, sonra ki evre evde maraton koşusu belli oldu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: valla eşim sürekli abur cubur alıyor gün icjnde yemek yiyemedigim için şimdi çikolata vs de yiyemez oldum, bugün bizimki ona da salça oldu, illa ver diyor istediği olana kadar cırlıyor, en son çikolata yemekte hayal olacak gibi​:grinning_face_with_smiling_eyes: birde temas bağımlısı gece ve gündüz benimle uyuyor Zehra ama sana afiyet olsun tabi :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ah ah hiç sorma halleri çok tatlı farkındayım tam olarak çözmeye başlayınca başıma gelecek olanları elini tutunca koşuyor bildiğin benim kız maratona hazi gibi :joy::joy:çikolata saati var onun da kahvaltı sonra çikolata yer bı tane minik Allahım onun için o saat efsane onun yanında öyle yemek nerde illa salça olur anca o uyurken çayla bı tane o da malum diyetten herşeyde yasak bı cikolata keyfi bı tanecik deşarj olmam için gerekli​:joy::joy::joy:

Dün markette bı tane çikolatayı aldı kasadaki kız napti alamadı elinden geçmek için sahiplendi bildiğin daha ödemeden. Herşeyin farkındalar sanki bu küçük kizlar :joy::joy:

Bizjmki de aynı şeyi yapıyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: aldığı çikolatayi kimse yiyemiyor ama ağzında ambalajında erittigi için yarısını kurtarabilirsem kardır :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: tadımlık veriyorum bende gördugu zaman ama hemen dişini fircalatiyorum sonra Allah’tan kendi uzun uzun güzelce fırçalıyor, süt dişleri çabuk curuyormus yoksa korkuyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Aynısı ya İnan evde disleye disleye çikolatanın pestinini çıkarmış dolaba atmıştım kendine gelsin diye şimdi hatırladım halen buzlukta kaldı çikolata buza dönmüştür çıkarayım da çözülsün :joy::joy: aynen bende çabuk curumesinden korkuyorum bı de ogunlerini yemez diye uzun süre tokluk veriyor ya onlar her halleri güzel Allah nice güzel zamanlarını görmemizi de nasip etsin

Aminnnn insallah Zehra teyzesi :bouquet:

Kızımın da çok boğaz ında kalıyor su pipetli bardak aldım 9 aydan beri o bardaktan içiyor kendi çektiği için yavaş şu geliyo onlar genzine kaçmıyo

Benimkide 7 aylık olucak 1 haftaya zaten çok az içer onu da hep genzine kaçırır ne yapacam şaşırdım kaldım su travmam oldu :joy: