Suluk önerisi

Hanımlar bebeğim 5 ay 21 günlük, Philipsin suluğunu aldım asla oradan su içmek istemiyor. Nasıl alıştırabilirim veya daha hızlı alışacağı bir suluk tavsiyesinde bulunur musunuz? ben gelir gelmez oradan su içebilir diye düşündüm:(

1 Like

Bende aldım yardımcı olamayacağım çünkü benimki de onu diş kaşıyıcı olarak kullanıyor hatta şuan yerden yere vuruyo​:woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2:

2 Likes

Peki neyle su veriyorsunuz ben çay kaşığı ile vermek zorunda kalıyorum

Daha küçük ayı ben kızıma bundan aldım verdim az az içerdi bundan günde 1 tane olacak şekilde o da yetiyordu su alımına ek gıda dönemi falan yeni başlıyor her şey . Philips suluk kullanıyorum şimdi uzun zamandır 6. Ayın sonu gibi diğerine geçmiştim şimdi de 1 yaşına gelmek üzere az daha durayım pipetle deniycem inşallah böyle alabilirsiniz marketlerde bebek reyonu olan yerlerde genelde oluyor ama yoksa internetten verebilirsiniz

1 Like

Bulabilirsem alıyım bundan, inşallah Philipsi de ilerleyen zamanlarda tutar. Teşekkür ederim cevap için

1 Like

Zorlada olsa o alıştırma bardağıyla içiriyorum

2 Likes

Merhaba bu suluk çok güzel, akıtma vs yapmıyor ben ek gıdaya geçince 5. Ay itibariyle bu suluk ile su içirmeye başladım, hiç öyle garipsemedi çabuk alıştı..10. Ayda dişleriyle ucunu deldi o zamana kadar kullandım memnundum​:grinning_face_with_smiling_eyes: şimdi aynı markanın pipetli +12 ay olanını kullanıyorum ondan da çok memnunum

2 Likes

Bendu bunu almadığıma çok pişman oldum. Pipetliye geçince bu markayı alacaktım da alıştırma bardağında hangi kafayla philps aldım bilmiyorum

1 Like

Ben de Philips ve munchkin arasında kalmıştım en son Philips aldım keşke almasaydim bunu da deneyeceğim bakalım umarım sever

1 Like

Bende çok araştırmıştım en çok bu markanın sulugu oneriliyordu diğerini direk eledim, inşallah sizde memnun kalırsınız :slightly_smiling_face:

3 Likes

Tutar tutar benimki aktif olarak 7.ayda tam kıllandı daha ufak zamanla olur

1 Like

Aynısı bende var benim oglum 11-12 aylıkken içmeye basladı onunla. Normal biberonla içiriyordum yada kaşıkla su veriyordum zaten cok az su içiyordu su içmeyi hiç sevmiyordu. Şimdi cok sukur guzel içiyor.

1 Like

6.ayda munckhin pipetli suluk aldım ama asla içiremedim alışmadı onun yerine uzun bir süre bardakta içti taki 9.aya kadar :joy: sonra tekrar çıkardım suluğunu içmeye başladı şimdilik güzel alışana kadar neler çektim ama​:rofl:

1 Like

Ben de Philips ve munkchin’nin pipetli arasında kalmıştım. En son altıncı ayda falan pipetle içemez diye düşündüm Philips aldım ama normal alıştırma bardaklı olanı da varmış gözden kaçırmışım onu :smiling_face_with_tear: ben de ilkin bardakla vermeye çalışacağım hiç içemezse başka bir şey alacağım mecbur

Evet bardaklı olanlarıda güzel hiç akıtma damlatma vs yapmıyor

1 Like

Bebeğim sadece Munchkin ile içiyor ilk verir vermez içti

1 Like

Merhaba suluk önerinizi okudum bebeğim 8 aylık nasil suluk alsam pipetli mi yoksa düz mü hangi siteden aldınız ben her yere güvenemiyorum taklit ürün olur diye yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

1 Like

Günaydın, 8 aylık oldugu için pipetliyi çabuk öğrenir ve sevecektir diye de düşünüyorum.Ben olsam+6 ay olan bu sulugu alır 1 yaşından sonra da sadece başlığı değiştirirdim.Tek başlıkta sitede satılıyor satıcı Munchkin, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende trendyoldan aldım.

Hanymish cok guzel akitma ypmiyor

Cok araştırdım hepsiburada trentyol ve amazon hepsinde Satıcı Butçemegöre diye bir yer Satıcı görünüyor kararsız kaldım ebebekten bakayım pipet kısmı değişebilen görmedim denk gelsem öyle almakantikli ya da pipetli olanı uzun süre mi kullanırım şimdilik küçük alıştırma biberon var