Sünnet bezi

Oğlumu pazartesi günü sünnet ettireceğim hastanede. Sünnet bezi kullanan oldu mu? Normal bez yeterli olur mu

Bizimde pazartesi günü sünnet öncesi muayene var kaç aylık acaba ve süreç sonrasında yazar mısınız neler yaşadınız ayrıca bez konusunda kimseden duymadım sünnet bezini kilodu duymuştum ancak şimdikiler normal beze bardak koyuyor bir iki gün o şekilde yapıyorlar diye biliyorum

Normal bezi bardak koyarak bağladım ama sıkmadan. Çok sık değiştirdim sıkıntı olmadı.

Bizde salı günü olcaz ilk bebeğim çok tecrübesizim bakalım neler bekliyor bizi

Genellikle öyle yapmışlar

Benimde ilk bebeğim şimdiden stres sardı beni inşallah hiç bilmemiş gibi atlatırız

6 ay 6 günlük olduk. O gün gelsinde anlatırım tabi ki

1 Beğeni

Ben 15 günlükken sünnet ettirdik. Sadece bardak üstüne bez taktık normal. Sık değişim yapıp her defasında batikon sıktık 4. Günü banyo yaptırmaya başladım her gün 1 hafta dolunca ise bardak koymayı bıraktık. Tabi doktor fotoğraflara bakarak karar verdik bardak bırakmaya ama zaten bariz anlaşılıyor iyileştiği hatta ben bi gün önceden bıraksak mı dedim ertesi günü doktora yazdık fotoğraf ile onaylayıp bıraktık

1 Beğeni

Çok küçükken yaptırmışsnz :smiling_face:

Valla anlamadık biz iyi ki öyle yaptırmışız diyorum

Başka türlü zor olabilir çünkü şuan aşırı hareketli bi bebek :sweat_smile:

Oğlum 3.5 aylıkken sünnet ettirdik sünnet külodu aldım ama genelde havalandirirken kullandım çünkü yıkaması vs zorlu. Onun dışında batikon sprey sıktım bardak koyup normal bez taktm. 1 hafta yıkamayın demişti doktor bizde öyle yaptık.

Sünnet oldu 40 dk aralıksız hep ağladı üstünde spanch oluyor onun yapışmamasına dikkat ettik. Keşke krem verseymis doktor küçük cam tuplerde şırınga ile çekip yara olan kısma damlattik ama hep huzursuz bir gündü şuanda saat başı uyanıyor ağrı var sanırım ilaç vereceğim normal bez kullandım hiç karton bardak koymadım.

Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınz için geçmiş olsun minige rabbim şifa versin bir an önce geçip gitsin inşallah :innocent:

Amin inşallah teşekkür ederiz :smiling_face: