Sünnet Özel mi Devlet mi?

25 Günlük oğlumu sünnet ettirmek istiyorum
Devlet hastanesi mi özel mi ? Siz hangsinde yaptırdınız hangisini tavsiye edersiniz?

Ben özelde yaptırdım yanında anne ve babası olarak girebildik elini tuttuk oyuncaklarını gösterdik hiçbir şey anlamadı . Buradaki devlette bebeği tek alıyorlar operasyondan sonra getiriyorlar diye devlet hiç düşünmedik bebeğin o anda yanında olmak önemli bence eğer imkanlar el veriyorsa özel derim

Devlet 1 yaşından aşağı yapmıyor her yerde öyle mi bilmiyorum anca sorun varsa yapıyorlar

Benim bebeğimin özel bir durumu vardı kendisi peygamber sünnetli doğdu o yüzden 1 yaşını bekledik. Şehir hastanesinde bölüm başkanı yaptı ameliyatını

Biz devlete sorduk bir yasından once yapılmıyor denildi.Ben ozelde yaptıracagım ins

Ben devlette yaptırdım iki aylıkken. Doktor daha tecrübeli gelmişti bana. Lokal anestezi ile yaptılar. İğne olurken yanındaydım ancak kesilirken almadılar. On beş dakika sonra yanıma getirdiler. Emzirdikten sonra sakinleşti hemen. Ortalama on günübulmadan da iyileşti. Zaten bizim burda genelde devletteki iyi doktorlar isim yapıp özele geçiyorlar. O yüzden devlet bana daha güvenilir geliyor. Sadece yoğunluktan dolayıözel muamele yapamıyorlar belki ama işlerinde iyiler şükür

Sizin adınıza sevindm
Dikişli sünnet mi klipsli sünnet mi?

Dikişli oldu. Sargı krem vs olmadı sadece on gün bezlerken karton bardak koydum. Her gün duş aldırdım beyaz sabunu köpürtüp üzerine akıttık. Tertemiz iyileşti şükür. Şimdi altı aylık bebeğim hiç bir sıkıntı yaşamadık şükür

Ben özelde yaptırdım sebebi doktoru kendim seçebilmekti 2 kişi tavsiye etti bende doktor yorumlarına bakıp o doktoru tercih ettim. Devlette hiç bilmediğim bir doktorun bu kadar önemli bi işlemi yapmasını istemezdim. Ha siz devletteki doktoru biliyorsanız çevrenizde tavsiye edenler varsa o ayrı devlette tercih edilebilir.

Merhaba bende Gaziantep’teyim hangi hastanede yaptırdınız bebeğiniz kaç aylıktı? @ElvinFeyza

Ncr Hastanesi’nde Lütfi Dağdönderene yaptırdık. Bebeğim 43 günlüktü baştan sona kadar yanındaydık sünneti yaparken bol bol konuştu bize merak ettiğimiz herşeyi biz sormadan anlattı işlemi yaparken video aldı asistanı biz çok memnun kaldık

Duymuştum bu doktoru çok iyi olduğunu söylemişlerdi acaba ne kadara yaptırdınız bende devlette yaptırmak istemiyorum bebeğimin yanında olmak istiyorum o esnada

7500 yada 8000 di biz geçen sene mayıs ayında yaptırdık. Doktora Instagramdan mesaj atarsanız numarasını veriyor merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.