Sünnet sonrası/çok çaresizim :(

Kızlar 2 gün önce sünnet oldu oğlum nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor napacam ben bilmiyorum ki krem tek verdi doktor . Bardak koysam mı koymasam mı pipisi beze değiyor patladı valla resmen bi akıl verin bardak koysam mı koymasam mı açık öı bıraksam kuru olur iyi gelir yoksa bezde mi kalsın sürekli hiçbir şey bilmiyorum :frowning:

Doktor bize bardak falan koymayın çişin içinde daha iyi olur dedi. Size bişey söylemedimi? Ağrı kesici veriyormusun

Hiçbir şey demedi pansuman çıkınca kremi kullan dedi fitil verdi çok ağlarsa kullan dedi. Annemde işte ısrarla bardak koyma çişin içinde iyileşir diyor

Ben ilk 2 gün koydum beze temas ettikçe ağlıyordu çünkü sonra çıkardım ve 6 saatte 1 yarım ölçek ağrı kesici verdim beklemeyin ağlarsa uyumazsa verin güzelce uyusun. 2 gün verdim ben ağrı kesiciyi. Bardak koymasam yapışıyordu tahriş olur diye korkmuştum.

Dr karton bardak koymana gerek yok ddi ama ben karton bardak koydum zaten altını kesip koyuyorsun ya çişi yine pipisine geliyor. Muhtemelen beze değdiği zaman acıyor olabilir.

Bence ağrımasını bekleme doktor bize 3-4 saatte bir ver dedi. Bide alerji şurubu yazmıştı uyumassa bunu içir diye. Çok şükür biz alerji şurubunu hiç vermedik ağrı kesiciyide ne olur ne olmaz diye bikere verdim ilk gün bidaha vermedim. Bizimki küçüktü 42 günlük belki o yüzden hiç bilmedi. Bizim doktor kaka değmesse gazlı bezide değiştirme çiş daha çabuk iyileştirir demişti.