Merhabalar, Medicana hastanesinde sünnet yaptıran var mı ? Süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum. Normal de sünnet kliniğinde yaptıracaktık ama kalbinde rahatsızlığı olduğu için hastane ortamında yaptırmamız gerekiyor. Doğum yaptığımız Bursa Medicana da yaptırıcaz ama süreci bilmiyoruz. Yanına bizde girebiliyor muyuz acaba
Merhaba geçmiş olsun, konu hakkında değil ama sadece naçizane tavsiye olarak çocuğunuzun madem kalbinde rahatsızlık var tam teşekküllü bir devlet hastanesi’nde yaptırmanız daha sağlıklı olur, herhangi bir komplikasyon olursa müdahale edilmesi daha kolay olur, özelde kimse sorumluluk bile almak istemiyor.
Geçmiş olsun şimdiden genelde yanına almıyorlar ama hastanenin koşulları nasıl bilmiyorum eğer klinik olursa yanına gidiyorsun fakat hastanede genelde almıyorlar
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, bebeğim 3 aylık kalbinde 2 tane delikler var kalp doktoru direkt sünneti hastane ortamında yaptırmanız gerekiyor diyince aklıma orda yaptırmak gelmişti sadece. Şehir hastanesi olabilir tam teşekküllü olarak Bursa’da orası. Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Benim de 3 aylık bebeğim, o an yanında olmak istiyorum açıkçası, canı acırken yanında olmucaz da ne zaman olucaz alsalar keşke ![]()
Rica ederim, sağlıkla gelsin geçsin inşallah, devlette olursa yanına almazlar ama bilginiz olsun ![]()
Hem kendim hem esim hem annem girdi tavan da cizgi film oynuyordu uyusturma ilaci 20 dakika surdu gitmeden zaten fitil vermistim.sunnet maximum 10 15 surdu.cok kisa surdu.
İnşallah ![]()
Nerde yaptırdınız ?
Turkiyede yasamiyorum malesef bu konuda yardimci olamiycam.
Merhaba izmirde bir özel hastanede yaptırdık babasıyla birlikte yanına girdik iyiki de girmişiz özellikle yanına aileyi de dahil eden bir yer aradık doktorumuz da iyi çıktı baya araştırmıştırdık, size tavsiyem doktorla ön görüşme yapın tüm tedirginliklerinizi anlatın bazı hastaneler özel olmasına rağmen izin vermiyor çünkü kuralları gereği