Hanımlar merhaba, bebeğim 4 aylık. Herkesin ortak sorunu olan süt azalması bende de başladı dereotu, rezene çayı, kimyon, damla hatta anne maması bile kullandım yulaf yedim ama yok sütüm azaldı bebeğim doymuyor işin kötü tarafı bebeğim formül sütü de içmiyor çok çaresiz kaldım sizce ne yedirmeliyim bebeğime yardımcı olursanız sevinirim
Aslinda azalmiyor bebek büyüdüğü için sütü bitiriyor beslak damla ve ocean mom var bende kullanıyorum bendede qzalma var ama kilo alimi iyi sütü bitiriyor ondqn öyle geliyor kilo alımı nasıl
Kilo alımı iyi haklısınız ama doymuyor çok ağlıyor. Beslak damlayı kullanıyorum
Biz de 5 aylık olduk aynı sorun bende de var. Bu ay ortalama 600 gr almış bu normal mi? Gecw sürekli emmek istiyor destekli uyumaya alışık ondan kı doymuyor mu anlamadım. Doymuyor diye mama aldık 3 gün denedim ama maalesef kabul etmiyor en azından yatmadan içsin diye düşünmüştüm. Dün 10 ml zar zor içti. Süt arttıran her şeyi ben de kullanıyorum ama ciddi manada azaldı sütüm. Ne yapacağımı bende şaşırdım açıkçası
Ne olacak bu halimiz
Ah bilsemm ![]()
![]()
En azından mama yeseler yine iyi anne sütüyle götürür mama yemeyince sıkıntı. Siz ek gıda veriyor musunuz yoğurt falan
4 ay atağı sabır geçecek
Bugün 3. Gün tadımlara başladık. 3 gün kuralı ile gidiyoruz kabak verdim. Yarın havuç deneyeceğiz bakalım. Siz başladınız mı
4 ay maması aldık günde bir iki defa veriyoruz. Ev yapımı yoğurt veriyoruz bazen ama sebze tadımlarına geçmedik henüz
Yoğurt yediği için ağlıyor olabilir mi?
Bende de süt azalması oldu. Emzirme hemşiresi lacmix önerdi beslenmeme dikkat etmiyordum tekrar başladım kuruyemiş, rezene, yeşillik dur ve Solgar B12 ye vitaminlerle de kalitesini arttırmaya çalışıyorum. Kızımın kilo alımıda az. Birde benim kızımda 4 aylık. Erken değil mi tadımlar için doktorunuz mu önerdi ben mi yanlış biliyorum geç kalmak da istemem ![]()