Süt, gaz, bez çıkmazı

Kızlar merhaba. Gece rutininde bebeğim acıkıp uyanıyor, emzirir direkt yatırırsam baya bir tekrar uyuyur. Ama emzirmeden sonra gazını çıkarmadığım için uyandığında sancı çekiyor çok ağlıyor. Gazını çıkarıp yatırayım desem uykusu açılıyor, saatlerce uğraş dur. Aynı şekilde bez değişimi yapsam yine uyku yok. Yapmasam uyuyacak ama çocuğa yazık. Nasıl yapıyorsunuz?

Ben bağrımda dik pozisyonda tutup biraz dolaşıyordum. Uykusu açılmasın diye arada diz kırarak sekme hareketleri yapıyordum ya da topta sekme.

Bizde eşim yapıyor bunları hemen uyuyor ben yapınca uyumuyor :unamused:

Ben gece emdikten hemen snra direkt kaldırıyordum hemen gazıni çıkarıyordum bazende tam uykuya daldı o ara omzuna koyuyorum ya bebeğin göğsünu omzuna denk getirip sırtına hafif vuruyordum cikiordu yada bı yöntem var dizlerimin arasına alıp dik tutup çıkarıyordum o da çok etkili ya hemen snra yap uyusun yada uykuya daldiktan snra çıkar yatağa koy

Bebde oyle yapiyom kafasını fln dik tutunca cikartiyor ama besledikten sonra hemen dik tutuyom ben

Aynı sorun bizde de var memede uyuyor gazını çıkarsam uyanıyor, uyanınca uykuya geçmek için tekrar meme istiyor böyle bir döngü haline girdi
Hiç gazını almadan yatırsamda gaz sancısı giriyor napicaz biz

Doğum korkum vardı, anladım ki zor olan doğum değilmiş, sonrasıymış:rofl:

Bizde de durumlar aynı kızımın bütün nazı niyazı bana işvesi cilvesi babasına Bi yerden sonra insanın zoruna gitmeye başlıyor :unamused: