Sutum azaldi

Kizlar 35 gun oldu dogum yapali tek basimayim esim calisiyor yemek yicek su icicek vakit zor buluyorum emzirmiyorum sut sagiyorum mama veriyorum sutumu nasil cogaltabilirim

Of herkeste ayni sorun bende bulamıyorum rabbim yardim ede arkadaş ne diyim

Valla cok ,or

Bu vitamini kullanıyordum 6.ayım da buna rağmen azalma oldu. 6 aya kadar etkisi oldu.

Bu çaydan kullandım. Çayı içerken yanında kuru incir, kuru kayısı ve fındık tükettim. 2 saatte bir en geç 3 saatte 1 süt sağdım. En az 2 -2 buçuk lt su içtim. Sütüm arttı. Şu an 7 ay 9 günlüğüz Allah a şükür sütüm yetiyor. Ben bu şekilde arttırdım. Bende emzirmiyorum sadece süt sağıyorum. Hafta da 1-2 canı isterse emiyor o kadar.

Doktorumun hemşiresi mamillac damla ve mesis çay vermişti. Bu gune kadar kullandığım en iyi takviyelerdi. Ama çay 20 adet ve gunde 3 kere tüketildiği icin cabuk bitiyor. Ben bir hafta bunlari kullanip solgarla devam ettim. Aksamlari tek seans power pumping yapiyorum. Tikanma nedeniyle bir anda sütüm kesildi, bu şekilde tekrar gelmeye başladı. Ilk 3 aylik donemde oldugunuz icin hizli sonuc alirsiniz diye düşünüyorum. Vakit azliginizi cok iyi anliyorum ben destek aldigim halde unutuyorum, atliyorum, vakit bulamıyorum. Mumkunse eller serbest pompa edinin hic değilse cocukla ilgilenirken sagimlari duzenli yaparsınız. Saginca sut kalmiyor diye düşünmeyin. Gerekirse sagdiginizi verip, ustune emzirin ve tekrar pompa. Umarim yardimci olur.

Sütünüzü ne tür bir makinayla sağıyorsunuz Buda etkiliyor bence bende sağarak veriyorum 3 ayrı makina kullandım en sonuncusu aşırı kolaylık sağladı ve sütüm arttı son damlasına kadar sağıyor çünkü,almak isteseniz giyilebilir göğüs pompası diye araştırabilirsiniz