Sütüm azaldı

Kızlar oruç tuttum ve iftar sonrası yediklerime ictiklerime dikkat etmedim sütüm azaldı emmek istiyor ama süt gelmediği için ağlıyor ekgidaya baslamistim güzel gidiyorduk simdide yönünü çeviriyor sütüm çok gelsin istiyor acil bana oneri verir misiniz damla çay ne olursa

Benim kısa vadede sütümü en çok artıran şey bol su içmek oldu, yani ilk önce bol su içmenizi öneririm. Damla kullanacaksanız bestlak damla iyi artırıyor ama onun hemen etki edip etmeyeceğini bilmiyorum. Ama su çok önemli bence, çalışırken bazı günler suyu daha az içiyorum o gün sağımda fazla sütüm çıkmıyor ama suyu çok içtiğim günlerde sağım saatime kadar göğsüm çok doluyordu dokununca bile acıyordu sertleşiyordu. O farkı çok iyi anladım o yüzden.

Oruca ara verip bolca su icicem

Canım eczane ve e bebek de satılan lactamil var hem sütun kalitesini arttırıyor hemde bebeğe cok iyi geliyor ondan alıp ic faydasını göreceksin insaAllah

E bebekte satılan malt içeceklerde işe yarıyor birde ben dere otu yapraklarını sıcak suda demleyip içerisine bal koyuyorum günde iki fincan içebilirsiniz denemenizi tavsiye ederim inşallah işe yarar :grey_heart:

Bestlak aldım şimdi ebebek gidince onuda alıyım

Dere otunu yiyordum cay olarak denememistim ama denicem​:+1:

Kimyon tohumu ve rezene çayından 1er kaşık karistirip 5 dk demeleyip her gün 1 fincan iç etkisini 3 4 günde gösteriyor birde sicak sütün içine bikac kaşık tahin ekleyip tüket hem sütü hem yağını arttirir

Tşk ederim tahini normal olarak tuketiyordum deneyim inşallah dut incir üzüm hoşafı aşırı ii geldi