Bebeğimle hastanede yatınca stresten sütüm azaldi bebeğime yetemiyorum orda hemşire beslac damla al dedi kullanan varmı ve sütlenmek için tavsiyeleriniz 3litre şu hoşaf çorba bunları aktif yapıyorum diğer 2cocugumda bu durumu yaşamadım çok zor bir durummuş![]()
Benimde bebeğim 2 buçuk aylık. 1 buçuk aylıkken sütüm azalmaya başladı. Şuan günde sade ve sadece 20 ml süt çıkıyor. O kadar kötü bir durum ki çok üzülğyorum. Bestlak damla kullandım ebebekte malt içeceğini kullandım herşeyi yaptım ama arttıramadım. Şimdi memleketten annem geldi. Birşeyler yapacak artarsa haber veririm sizde yaparsınız
Bol bol su için ve sağarak veriyorsanız düzenli sık sık sağın
Banada damlayı önerdiler bende alıp deniycem. kesinlikle incir hoşafi için süt yapiyo dedi çocuğuma yetememek o kadar kotuki dün sagdim çok az bişey çıktı onuda yanlışlıkla döktüm oturup ağladım zaten sütüm yok diye
diğer 2cocugumu 1,5yasina kadar emzirmistim bunda hastanede birdenbire gitti sütüm manada Alicam mecburen of
Emziriyodum mememin altını bıçak kesiği gibi kesti damagiyla çok berbat oldu o mememi sagiyorum diğerini emziriyorum sagim yaparsan artar dediler 3litre su içiyorum
Bestlak damlayı ben de yeni aldım nasıl kullanıyorsunuz acaba benimde 6 aylık oğlum sütüm azaldı
Sağarsan artabilir ben bir ara sürekli sağım yaptım bayağı artmıştı 2 saatte bir sağmıştım su da bol içiyordum
Ben mesela bir kaşık yoğurt alıyodum içine 20 damla damlatıyosun öyle yiyorum. Küçük kahve yanı su bardaklarına öeyve suyu ya süt koyuyotum içine damlatıp karıştırıp öylede içiyorum. Tahin pekmez yiyosam kaşığa yine damlatıp öyle yiyorum. Sadece damlanım tadını sevmediğim içim bişeylere karıştırıp içiyodum
Benimde bi kere yanlışlıkla dökülmüştü içim gitmişti . Çok üzücü durum. Sütüm bitti biteli2 günde 1 kaka yapıyor onada üzülüyorum
Bugün hemşireye söyledim çocuğun emmesi daha kuvvetli sagana kadar bebeğini emzir bol sütün olduğu zaman sağım yapılır saklamak için dedi stres yapma hastanede çok yipranmişsin 2gune gelir sütün insallh dedi Yemene icmene ve uykuna dikkat et dedi…..her gün dua ediyorum rabbim hepimizede bol süt versin çocuklarımızin riziklari kesilmesin inşallah anne sütü icsinlerki sağlıklı olsunlar ![]()
Günde 3 kez 20 damla olarak kullanılıyor
Her öğünde 20 damla dimi çok değil mi ya
Stress yapmamaya çalış canım stres sütü aşırı azaltıryor bazense tamamen kesiyor bol-bol emzir inşallah bol bol sütün olur benimkide azaldı yok denecek kazar artık güniçinde bazen 1 2 kere emziyorum 7 aylıkolduk zaten 4 aydan sonra yetmiyordu sütüm 5 aya kazar tamamen anne sütüyle beslendi 5 aydan sorna mama ve ek qidaya başladık
Hemde nasıl ben ağlayınca başkastresten oldu zaten evde 2tane kaynanaya sinir olurken geri hastaneye düştük üzülüncede gitti tazzikli gelmiyor ama doyuyormuki acaba bide 2gundur çok gazlı sürekli ıkıniyor büyük tuvaletini zor yapiyir hastanede gayet iyi yapıyordu normalmi acaba hemşireye dedim gazlı bebekler 15gun sonra belli olur dedi
Rabbim çocuklarımizi bize bağışlasın inşallah .seninde sütün dolup taşsın inşallah bütün annelere dua ediyorum içinde kendimede![]()
Mama kullanıyorsan o gaz yapabilir senden dolayı gaz varsa rezene çayı icebilirsin hep süt yapımına iyi geliyor hem gaz giderici mama olarak hip 1 combiotic onerebilirim. Yemeklerine dikkat etmelisin kimyon kullanabilirsin gaz önleyici.
Canım qaz damlaları kullan yediğin bir şeydendir belki yadakı hasdanedeki ilaçlardan inşallah sütün dolup taşar amin
Amin inşallah