Sütüm azzzzzzz tavsiye

Ne yesem icsem sütum çoğalır

Milk tea icmeni tavsiye ediyorum bende evde oldugu halde icmedim azaldı baya tekrardan basliycam çogaltiyo cidden bir de hurma çok iyi geliyor her gun duzenli yemen lazm

Bestlak damla içiyorum banamisin demiyor

Ben birkaç şey kullandım hangisi iyi geldi bilmiyorum. Şöyle ki Solgar B12, humana çay, günlük bir kase kuruyemiş, dut incir hurma ve rezeneden yaptığım çay rutinlerini uyguluyorum. Elektrikli pompayla emzirdikten sonra düzenli sağım yapıyorum. Sütümü zor getirdim ama şuan çoğaldı şükür 3 gündür mama vermiyorum artık

3 Beğeni

Mamma Milk drops diye bir damla var. İçeriği çok temiz, bana da diyetisyenim önermişti. Bende çok işe yaradı. İsterseniz onu da deneyebilirsiniz. Ben bestlak damladan hiç etki göremedim :person_shrugging:

1 Beğeni

@Zeytül
Su
Maden suyu
Yeşil yapraklı sebzeler
Kuru yemiş
Çörek otu
Glutensiz yulaf
Havuç
Tahin
Somon balığı
Beyaz üzüm, kayısı
Kırmızı pancar, sarımsak

1 Beğeni

Kesınlıkle dut ve incir kaynatıp gün içinde sürekli iç . Farkı goreceksın

1 Beğeni

Nasil yapicam cay gibi mi demlemem lazim siz nasil yapıyorsun uz

Malt içeceği, dut kurusu, incir, anne çayı, rezene çayı, tahin ve bolca suu benim rutinlerim bunlar

1 Beğeni

Ben hastaneden gelir gelmez 1 hafta boyunca kuru dut, kuru incir, kayısı ve toz şekerden oluşan hoşafı kaynatıp içtim. Hem suyu süt yapıyor posası da büyük tuvaletinizi yapmayı kolaylaştırıyor. Hurma da çok etkili

2 Beğeni

@Kübra13 Aramıza hoş geldin canım :blossom:

1 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim

Dut ve inciri küçük bir tencerede suyla 15 dk kaynatıp ılıyınca süzüyorum . 2 gun yetıyo bana , gün içinde sureklı içiyorum . 2 günde bir taze taze yapıyorum .
3 avuç kuru dut
6-7 tane kuru incir
Tencere de suya bırakıp kaynatın . 15 dk kaynatın .
Mutlaka süzün ama surahıye boşaltmadan .
Faydasını goreceksknız :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende düzenli sağmaya başladım sizin ne kadar sürede artmıştı sütünün bunları yaptığınızda

Her emmeden sonra vakit bulursanız sağım yapın

Bazen emzirmeden de sağım yapıyorum uyuyakalıyor memede dün başladım ama sütüm gerçekten çok az bir sağım 30-40ml civarı 4-5 gün devam edicem bakalım inşallah artar ya birde silikonla emziriyorum ben onu da bırakmaya çalışıyorum keserek

Sütüm az demekte iyi değilmiş. Beyne verilen mesaj o oluyormuş. Sağım yapmanız iyi artar Allah’ın izniyle. Olmadi bir emzirme danışmanlığı mı? Hemsiresimi ne oluyor bir destek alın geç olmadan. Belki faydası olabilir l.

Onu düşünüyorum ben de süt arttırmada hatta biriyle görüştüm 10 günlük bir program ile yapıyormuş 1600 TL dedi internette bilmiyorum araştırayım dedim birazcık işe yarayan birşey mi bilemedim

Pek inanmayın o tarz şeylere. Artık aile hekimliklerinde hastanelerde il sağlıkta emzirme danışmanları var ücretsiz. Onlarla görüşün. Bir de sağımda çıkan süt gerçek süt miktarı değil. Sütünüz sağımdan çok daha fazladır. Hiç bir makine bebekler gibi sağım yapamıyormuş. Bir de eğer bebeğiniz doymuyorsa 2 memeyi de her emzirmede verin.