Sütüm mu az

23günlük bebeğim var sabah vr akşam memeyi itip ağlayıp geri alıyor nefes nefese yapıyor ve bu döngü bir saati bazrn daha fazla oluyor sütümün yetmediğini dediler ama doktorumuzda mama verme yetiyor kilosu çiş yapımı iyi dedi . Başına gelen var mı gören bu nasıl yiyor diyor

Burnu tikali olabilir ya da gazi oldugu icin agliyor olabilir. Emzirmeden once burnuna 2ser damla serum fizyolojik damlatin, agladigi zaman emzirmeye ara verip gazini cikartin oyle tekrar emzirmeyi deneyin.

Ben öyle olduğu zaman 30 cc mama yapıyprum. Açsa içiyor toksa içmiyor başka sıkıntısı var demekki diyorum. Sende 30 cc verip deneyebilirsin bir sorun olmaz

Meğer çocugum yerken sürekli gaz oluşuyor midesinde ona yapıyormuş senden Allah’ razı olsun doktor dahil biri demedi gazı vardır ne kadar üzülüyordum.

Ne demek cok sevindim faydamin dokunmasina. Ayni sorunlari ben de yasamistim bebegim sizinki kadarken. Sut artirici caylar vs. siparis etmiştim hatta hemen. Halbuki sutum az degil tersine biraz fazla ve akisi hizli oldugu icin gaz olusumuna sebebiyet veriyormus, o yuzden emzirirken hala 3-4 kere ara verir gazini cikartip devam ederim.