Tatil-yolculuk için en iyi yaş nedir

Arkadaşlar çok zor bi kızım var bebek arabasından oto koltuğunan ve normal arabadan nefret ediyo bu yüzden her dışarı çıkmamız zulüm.

Geçen yaz ufaktı bu yaz da hadi hala küçük diyorum aklı ermiyo ama seneye yazın da böyle olur mu?? 2.5 yaşında olucak seneye ve kanadadayız türkiye veya avrupaya gelmek uçakla 10 saat ya da burdan biyere gitmek istesek minimum arabayla bi saat.

Ya haftasonu arkadaşımıza gidicez mesela arabayla 1 saat kriz geçiriyo diye 2 saat trenle gidicez büyük tramvayda felan sorun yapmıyo ama araba ve dar yerler işkence

Büyük çocupu olup yaşayan var mı cidden umuda ihtiyacım var artık çok bunaldım

Uykusu geldigi saatlere denk getir ozaman ne yapicak bakalim.
Ilk defa oynayacagi kucuk bi oyuncak al
Ben oyle yaptim ucakta oyle oyalandi
9 aylikti 5 saat felan surdu ucak havalimani sorun degil cunki bebek arabasi oldugu icin bekletmiyolar online inchecken unutma.
Yukunu ver gec.bebek arabasi kesinlikle travel buggy rahat ben cok faydasini gordum.ayagindaki ayakkabi cok kolay olsun
Cikarttiriyolar bazen.
Hostesler cok yardimci oluyo alt degistirme yeri kaynar su da var.
Havalimaninda sicak su var restorantlarda.
Aldigim bir kac seyi paylasiyim

Arabamız arızalandığı için Muş’tan Adana’ya otobüsle dönmek zorunda kaldık 12.5 saat ilk 3 saat sorun çıkardı yani huysuzdu,araba yolculuklarında uyur genellikle gece saatine aldım bileti o yüzden gelene kadar yattı sorun olmadı yani ilk 3 saat haricinde

Hepsini denedim olmadı hatta dün şu en alttakimi de aldım.

Arabayla 12 dk sürecek yoku dün eşimle otobüs ve tramvayla 43 dkda geldik. Sonra bıraktığımız yerden almaya gitti eşim arabayı almaya

Bizde tam tersi benim merak ettiğim bu huysuzluklar ne zaman bitecek yani 3 yaşsa 3 bekleyeyim ben ona göre :frowning:

Cocuklarada dicek bisey yokki skliyolar ewde rhtlar arabada darack yer bunaliyolar biz bile belli sure snra skliyoruz

Ben oğlum doğdu kırkı çıktı direk AVM gezmesine çıkarttım her iki üç günde bir arabay binip gezdik o şekilde alistirdim. Şimdi oto koltukta çok oturmuyor ama alıştırmaya çalışıyorum Adana’dan Marmaris’e gittik bu yaz bu arada 13 aylık herkes çok şaşırdı o kadar yolu nasıl gittin diye cok zor oldu benim için ama alışması da lazım ağlasa da sabırlı olman lazım yoksa psikolojik olarak biteriz. Bu arada ablam 3 yaş tan itibaren rahatlarsn demişti eğer olmuyorsa kısa mesafelerle alıştırmaya çalış derim

Ya ağlasın diye bıraktık bikaç kere en sonunda ağlamaktan kusuyo :frowning:

İşte ben de bunu duymak istiyorum hani 3se 3 artık uğraşmicam ben de o yaşını beklicem 1 buçuk sene daha dayanırım o arada azıcık bile gitse o yaşı 2,5a çeksem o bile kar artık

Çok zor yaa siz bazen çocuğu eşinize bırakıp bı dışarı falan çıkın 2 saat en azından size iyi gelir