Tavuğu bebeğime nasıl verebilirim ilk deneme?

10 aylık oldu hala hiç denemedim ilk olarak en kolay nasıl verebilirşm sizce yada tarifleriniz nedir ? Hilayıp denesem mi ilk acaba direkt

Hasladim didikledim yedirdim sonra terbiyeli tavuk corba yaptim icine sarimsaksa attim bayilarak icti tavuklu sehriye corbasida olur

Bugün verdim çok beğendi oğlum soğan patates et ve bulgurla

Tuz kattinizmi tarifi atarmisiniz

Soğanı zeytinyağında biraz kavurup üzerine eti attım çok az salça daha sonra patates i bulguru ve suyu ekleyip pişirdim çok sulu olmayacak şekilde blender den geçirip verdim çok sevdi tuz atmadım

yaparsanız tarif hakkında daha detaylı bilgi veririm

Yogurt az bisey un yumurta koydum haslanmis tavuk sarimsak karistirdim tuz koymuyorum az bisey limon skiyorum

Tavugu diyosan zaten ewe alinan tavuk kendimize yapiyorum onunkini aldiktan snra tuzu filan oyle atiyorum butun yemekleri oyle yapiyorum

Ben de sogan patates havuc ve iki tane kemikli tavugu pisirip yedirdim cok sevdi kızım 8 aylik şuan, patateslerinden havucundan tavugundan da verdim hepsini de yedi. Zaten haşlandigi icin yumusacik oluyor bence korkmadan verebilirsin ben biraz tuz attim vok degil belli belirsiz. Cunku nedense tuz koyamadığım hic bir swyi yemiyor.

Ama sen istersen tuzsuz bir dene yemezse tuz ekersin üstüne belki senin bebişin oyle swver :smiling_face_with_three_hearts:

Tuz wermeyin diyolar

Valla marketten aldım ben , esimin calistigi yerden

Benimki hiç et yemiyor,yemek bile yemiyor :skull:

11 aylık benim ki dün mangal tavuk yedi. İlk haşlama vermiştim didikleyip. Şimdi döner mangal falan hepsini yiyor. Baharatina dikkat ediyorum sadece

19aylik hiç yemiyor

Amin sağolun :cherry_blossom: