Annişler bebegm 8 ay oldu akşam 6bucukta yemeği yer snra 8de emzirir uyuturum klasik olarak bgn 11 de bir ağladı gece 2 ye kadar emmek istemedi beni çok ağladı eşim aç dedi ben hayır falan dedim cnku asla emmiyordu beni gece 2de irmik yaptım yarım kase bile değildi yedi ve uyudu şaşırdım kaldım ya resmen açmış ve 4 saattir ondan ağlamış garibim ama nedne emmek istemedi peki
Önemli olan yemiş olması.Canı sütmü istiyor? Verin emsin.Canı yemekmi istiyor? Verin yesin.Yeterki karınları tok,gönüllerimiz rahat olsun.![]()
Dimi kendimi o kadar kötü hissettim ki zaten memeye düşkün de değil
Hayır ya hiç ama hiç kendinizi suçlamayın bebeler var ilk gününden bile memeni sevmiyor sona kadar.Az az emmişse sizi 6 ay bu onun için yeterde artar.Biz anneler seviyoruz bol bol emsin,kase kase yemek yesin,meyveler yesin ama bu zaten iyi bişey değil,sağlıklı değil.Miydeleri tutumu kadar yedilermi? Bitmişdir.
Aynen ilk 6 ay önemli ama bana hep senin sütun bebeğe yaramıyor çok zayıf diyorlardı aç diyorlardı mama da veriordum hiç icmezdi psikolojimi bozdular ek gıdaya geçtik hala zayıf hala sütun yaramıyor diyorlar baslicam sütüne de onlara da valla
Illa açlik diye düşünme. O kadar huysuzluk yorulmuştur, irmikte agirlik yapmıştır uyumuştur. Sizin sutunuzden daha cok ne yararli olabilir ona. Bos bos konuşuyor insanlar. Her bebegin yapisi farkli ayrica kendileri mi icicekmis sutunuzu de icerigine takmışlar.
Aynen öyle bacim valla doktolar hep sadece anne sütü ile gayet iyi dediler benm içim rahat en azından onları da gorucem ben
Şu an kaç aylık ve kaç kg?
8 ay kg blmiyorum tam 7 kg civarı