Tek uykuya geçiş

Arkadaşlar genellikle ne zaman tek uykuya geçilmelidir

Oğlum 13 aylık 1-1,5 hafta oldu tek uykuya geçeli

Yaa benim kızım da 3gun sonra 14aylik olucak ama şuan hala iki uyku şeklinde yapıyoruz acaba kaçta uyaniyo yada kaç gibi tek uykusunu yaptırıyosunuz

Benim kızım gece 12gibi falan uyuyo gece o yüzden dayanamaz diye hala gecmedik

Ben tek uyku yapsın diye hic uğraşmadım. Oglen 12-1 gibi uyutmayi deniyorum uyumuyor

Nasil gectiniz tek uyku ya bizde 14 aylik olacagiz ne yapcgmi sasrdm 6 larda kalkyor sabah niye boyle anlmdm bol olnc uzn uyumk istyr sabah uyksnu 2.uykuya da zor ypms olyor mesela bi turlu cozm3dm gecede uyandgi olyoe zor uytyrm bzn

9.30-10 gibi uyanıyor. Öğleden sonra da 3.30 - 4 gibi yatağa geciriyoruz mamasını yiyor sallıyorum 1 buçuk 2 saat kadar uyuyor. He bazen 7.30 gibi uyanıyor bezi dolu olmuş oluyor sanırım ondan rahatsiz oluyor bezini degistirip karnini doyuruyorum geri uyuyor.

Sabah kacta uyaniyor

7 bckda kalknca gerimi uytyorsnz siz suan 6 da kalti mesela ayktyz geri uytmadim ben hc nden boyle olur ki

Tek uykuya geçmek için uğraşmadım. Kendisi öğlende uyumamayı tercih etti

Evet 7.30 da kalktığı zaman geri uyutuyorum. Uyutmazsam dayanamıyorum zor oluyor

Him siz sabah erken kalktgi zmanlar tekrar uykuya gecrmissiniz o yuzden gec kalkinca tekrar uyuyomuyordur sanrm 1 kez ytmis olyor

Evet erken kalkarsa tekrar uykuya geçiyor. Ama genel olarak 9.30 -10 gibi uyanıyor o zaman uyutmuyorum. Öğleden sonra 3.30 -4 gibi uyuyor sonrasinda da aksam uykusu oluyor zaten

Günümüz 06.30-07.00 gibi başlıyor. Saat 13.00-13.30 gibi uyuyor 15.00 gibi uyanıyor. Gece uykusuna da 21.00-21.30 gibi geçiyor. Geceleri en az bir en az üç defa uyanıyor. Kendisi 18 aylık

Biz de böyle yaparız gibime geliyor 10ay10gunluk sabah 5,5-6,5 uyanıyor 3 saatte bir 1-1,5 saat uyuyor şuan yani ortalama 3 uyku yapıyor ama sanırım 2 düşürmeye çalışıyor sabah bi tüm daha geç kalksa :rofl: sizin nasildi 10 aylikken kendi kendine mi oluşturdu düzeni siz mi ayak uydurdunuz yoksa extra bişey yaptınız mi

Ben özel bir çaba sarfetmedim kendisi nasıl istediyse ona göre davrandım. Takip ettim aynı saatlerde uyku hazırlığı yaptım. Uykudan önce karnını doyurup bezini değiştirdim kitap okudum. Asilin dandini zamanı geldi dedim piş piş yapalım mı uyuyalım falan dedim. Artık uykusu gelince kendisi elimden tutup yatak odasına götürüyor eline kitap alıyor dandi uyku diyor.