Kızlar şaka gibi ama kızım 7 aylık ve bitane daha istiyorum hemde sezaryanliyim lütfen biri bana saçmalama desin
Bende 4 aylik sezeryan ölümden döndüm gene istiyorum seviyorum ben sacma degil canim sağlıkla olsun
Aynen canım valla eevlat balmiş doymuyoruz
Saçmalama
Ben doğumdan bi hafta sonra iknci çocuğu düşünmeye başladım istiyordum birazcık büyüsün senesi dolmadan yaparım diyordum ama büyüdkçe çok zorlaştı uykusuzluğa alışamadım sürekli baş ağrısı çekiyorum vs vs yorgunum bide hastane ortamı çektğm acıları hatırladıkça korkuyorum evt evlat çok güzel ve bambaşka bir şey benm bebeğim ölümden döndü Allahım bize bağışladı varlığına bin şükür ama şu an daha erken nasip olursa da ikincisi bişey olmaz Allah’ın izniyle ama sende sezeryanlsıın saçmalama şu an değil
Saçmalamaaaaaaaaaa bu arada ben ilk çocuğum 9 aylikken 2.ye hamile kalmıştım istemeden araları 15 ay evet zor ama bir yoruluyorsun suan onlar büyüdü biri 4 biri 3. Sınıf 4 buçuk aylık bebeğim var üzerimden tır geçiriyor hergün
Benim bebegim de 6 aylık. Benim 2.yi gözüm kesmiyor valla
İlk 6 aya kadar ben de istiyodum fakat şimdi öyle hareketlendi ki aman biraz beklesin diyorum. Diş emekleme yürüme çabaları mahvetti çünkü biraz bekle derim ama yardım eden varsa başka tabi.
He bi de araları yakın olsun diyodum da şimdi ilk çocuğa haksızlık mı olur diye düşünüyorum çünkü daha onlar da bebek bize ihtiyaçları var yenidoğanla ilgilenirken ilk çocuğumu ihmal etmekten aşırı korkuyorum (ayyy annem benim ilk göz ağrım bal kızım)
İlk çocuğumdan sonra bir daha tövbe tek çocuk yeter dedim 7 yıl sonra aldım ikinciyi kucağıma kızım 7 yaşında oğlum 4 buçuk aylık şimdi bile yoruluyorum. Peş peşe olsaymis kafayı yermişim
Bir tane video izledim geçen seni 100 tane çocuk bakabileceğine ikna eden ilk çocuğun ve her şeye tövbe ettiren 2 çocuk idi başlık fıkra bu kadar
Çok güzel bir şey istiyosun ama çok zor göze alabilecek misin iyice bir düşün bazen cinnet geçirip bazen çok mutlu olduğun inişli çıkışlı zamanlar, bazen çoook güçlü herşeye yetişebilecek gücün varken, bazen çaresizlikten oturup ağlayacağın zamanlar… Ama şöyle bişey varki herşeye rağmen iyiki olmuş diyeceğin zamanlarda olacak, benim kızım 3 yaşındayken oğluma 5 aylık hamileydim ben eğer cesaret edip düşünmeseydim 2. Çocuğu, kesinlikle yapmazdım çünkü kızımda zorlandım 3 yaşına gelince biraz rahatladım derken 2. Çocuğu istedim, ama bu kadar zor olacağını tahmin bile edemezdim kızım kıskanıyor kardeşine yaptıklarımızı ona da yapmamızı istiyor, geçen emzik istedi mesela
biz ne kadar uğraşsak da kıskanmasın diye, kıskanıyor işte, bazen kızım ağlıyor, oğlum ağlıyor susturamayınca bende ağlıyorum işte öyle zamanlar
kesinlikle
Ay sorma başim ağrıyo dış cikardi mızmız alışmış dışarı da çıkmak istiyor hergun bu soğukta
Eee ne güzel işte yada boşver
Dimi su an kararımı değiştirdim
Ay ben bıraktım düşünmüyorum artk bgn canıma tak etti dış cikardi
Ah ah ikiside bebek sonuçta bide biraz raha büyüsünler. Küçüğü anlayınca gör bide basının etini yicekle
Şu an doğru karardasın
Hem okula gideni olup hem bebeği olanlar extra bı tükenmeye meyilli sanki
Hahahaaa aynen valla ilk çocuk efendi uslu itaatkar 2. Çocuk asi söz dinlemez hileraktif…ha akillandin mi de hayır 3. De 49 günlük 4 erkekli evde akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum