Temassızlık

Kızlar 2 ay olacak neredeyse eşimle aramızda bir şey geçmiyor, ben yanaşsam da o yanaşmıyor derdi ne çözemedim..

Hayatınızda yoğun iş stresi ekonomik yada ailevi problemler vs varsa nedeni bu olabilir. Erkekler bu tarz problemlerde uzaklaşabilir. Ya da sürekli ilişkinizde veya cinsel hayatınızda monotonluk varsa sıkılmışta olabilir. Yapmadığınız farklı şeyleri deneyimleyebilirsiniz. Çocuğunuz çok küçükse adapte olamamışta olabilir belki. Çok fazla sayılabilecek neden var siz elinizi daha iyi tanırsınız. Açık açık sorun konuşun bence. Eğer konuşarak çözülmüyorsa çift yada cinsel ilişki terapisi alabilirsiniz

Yani çok uzun bir süre ve biz ne desek boş eşinizle bunu illa konuşmuşsunuzdur yanıtı onda olan bir mesele . Arkadaşımızda güzel açıklamış olabilecek yöntemleri siz en iyisi eşinizle konuşun mahrem bir konu

2 ay çok uzun bir süre aldatıyor olabilir mi direkt soruyorum aklıma gelen bu

Kocanızı en iyi tanıyan sizsinizdir sizin bulamadığınız çözümü başkası bulabilir mi?

İki ay çok uzun. Sağlık sorunu olabilir ya da psikolojik çok kişide duydum böyle şeyler . Cinsel isteği yoksa tamamen kendiyle alakalı sorun ama var ve sizle birlikte olmak yerine başka şekilde hallediyorsa o zaman sizinle bir derdi var.