Temiz içerikli Demir damlasi

Selamün aleyküm sevgili anneler dün 4. Ay asisini yaptırdık bide Demir damlasi verdiler 6 damla ver dediler ama benimki durmadı 3 damla verebilmistim 2 3 saat geçtikten sonra gaz sancısından duramadi çocuk ortalığı yıktı resmen ne yapsam susturamadik acile götürdük röntgen çektiler bagirsaklar gazla dolu lavman yaptılar biraz rahatladı ama sabaha kadar uyumadı sahura bile kaldiramadim bizimkileri hafiften ateşi var di calpol verdim 3 kere farklı saatlerde her verdiğimde kustu ..bu demir damlasina hem kabız yapiyo hem dış boyuyo dedi ebe sizin kullandığınız hem içeriği temiz hemde kabız yapmayıp dış boyamayan damla varmı acaba​:red_question_mark:

Damlayı verirken dişine değdirme Boyar dedi ebe sizinkinin dışı varmı

İnternetten araştırdım bunu oneriyolarmis kullanan varmı bunu

Banada doktora gittim ferrum yazdı bugün bakalım bişey yapmaz umarım ama az önce kusti ta sabah vermiştim hala kusmugunda ilaç geliyor ama bizim kusma zaten vardi

Gaz yada kabızlık yaparmı bilmiyorum tabi benim kizlarimda da ferrum kullanmıştım

Newvit marka temiz içerikli bir damla keçiboynuzu özü var içinde bebekler tadını seviyor ben kullanıyorum kabız ya da gaz yapmadı memnunum

Ben bestiron kullaniyorum bi sorn yasamadm

Merhaba reçete ile satılıyor mu

en temiz icerikli demir damlasi bestiron canim saf zeytinyagi katkili sertifikasi da var en temiz icerikli olduguna dair 6 aydir ben bunu kullaniyorum cok cok memnunum

Dr’umuz bugun Sidefer yazdı temiz içerikli ve kabızlık gaz yapmaz dedi.

Bizde nevvit kullanıyoruz ama oğlum hiç severek içmiyor afedersiniz midesi çok bulanıyor verdiğimde, kaç damla ve extra birşey ile mi vermiyorsunuz acaba ?

Ondan mı bilmiyorum ama aşı çok ağır geciyo bu sefer ateş kusma kabızlık yaptı hiç bu kadar olmamisti

Disiniz var mı diş boyama durumu ne

Diş boyuyormu peki

her demir ilaci diste leke yapar demir ilacini verdikten sonra su icirilmeli mutlaka leke yapmamasi icin 6 aydir kullaniyorum ve 8 disi var leke hic olmadi damlayi verince hemen su iciriyorum

Ben Ocean Microfer kullanıyorum dişte leke yapmayan tek marka ve temiz içerikli beyaz renkte tadı kokusu kötü değil. Doktorumuzda bunun leke yapmadığını suya gerek olmadığını söyledi kilo başına 2 damla vermek gerekiyormuş öyle yapıyorum 2 haftadır kullanıyoruz bizde ilk başlarda 5-6 gün kaka yapmadı ama şimdi düzeldi normal

Hayır maalesef reçete edilmiyor

Doktorumuz kilosu kadar vermemiz söyledi 6 kilo şu an 6 damla veriyorum başka bir şeyle vermiyorum alakası var mı bilmem ama şurup kaşığıyla veriyorum direkt ağzına damlatmıyorum

Benimde dün oldu hala ateşi var hiç uyumuyo durmuyor zaten 4 aya gireli hiç uyku uyumaz oldu

Valla ne biçim asiymis çocuğu neye çevirdi kusmaktan midede bişey kalmiyo bez sayısı 2 ye düştü nerdeyse gece hiç bı damla bile isemedi niye bu kadar ağır geciyo anlamadım ne versem kustu iki gündür emzirmeye korkuyorum yine kusacak diye gazını cikaramiyo çok zor masajla anca bugün biracik daha normal gibi ama sancısı var kıvranıp duruyo gaz damlasini da verdim kusuyo ise yaramiyo ne yapacam bilmiyorum