Terleme ve titreme

Günaydın kızlar oglum 5 yaşında bu sabah uyandığımda birden bire terleri ve ellerı bedenı titremeye başladı bayada sacı ıslandı terlemekten cocugu hıc boyle olan varmı

Aniden olduysa enfeksiyon başlangıcı olabilir. Benim başıma gelmişti, birden bire terlemeye başladım sonra ellerim ayaklarım uyuştu sonra da kusma başlamıştı.

Şimdi uyanınca 5 dakıka sonra oyle oldu su ıstıyor arada bıtane elma ıstedı elma yedı durdu tıtrwmw ama boyke halsız durgundur

Tekrar aynı şey olursa tiroit hormonlarina bir baktırın isterseniz. İnşallah gelip geçmiş önemsiz birşeydir.

İNŞALLAH ALLAH razı olsun :rose:

Terleme falan tansiyonu veya şekeri düşmüş olabilir mi? El ayak titrer öyle birşey de terleme ile devam eder ve en son kusma olur. Oldu mu öyle birşey?

Kusma olmadı elhamdülillah ama dedıgınız gıbınellerı titriyordu kalbı hızlı hızlı atıyordu ve sacları ıslandın o kadar terledıkı ama şimdi elhamdülillah kahvaltı yaptı ilac verdım ibramin şimdi iyi tekrar ederse Allah korusun goturucem hastaneye

Onunla geçmiş olsun inşaAllah olmaz​:sparkles:

ALLAH razı olsun ıshal olmuş şimdi 4 5 defa lavaboya gıtı

Yemesi de yoksa size tavsiyem hastaneye götürüp serum taktırmanız. Yoksa iyice halsiz düşüyor bu seferde damarları bulunmuyor. Hem ilaç fln da başlarsınız​:blush: Geçmiş olsun.

Elhamdülillah yemek yedı makarna ostedı onu yaptım muz yedı bol bol su veriyorum yani haksız degıl sabahta simit butane yedı yogurt verdım bırazda sarele bebek bugun ALLAH emanet abisiyle ilgileniyorum mecbur ılac ıbpramın verdım uyudu şimdi cok sujur kusma yok o olunca cok halsız oluyor cocuklar ALLAHrazı olsun İNŞALLAH guzel dilekleriniz için :rose:

Sizi iyi anlıyorum. Büyüğümüz hasta olunca küçüğü sadece doyur yatır oluyor. Aynısını yaşadım bir hafta önce. Şimdi küçükle uğraşıyorum. Çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin. İnşallah tüm evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip olur. (Amin)