Sağlık Ocağında 2.Numuneyi Verdik TSH Şüpheli Çıkınca 3.Numune Verdik
Tekrar Numune Yazan 2.Numune mi yoksa 3.Numune Mi?
Aile hekimliğinden verdiğiniz tarih ne zaman sanki 2. Numune gibi. Yani üçüncü numuneyi ne zaman verdiniz ?
Bizimde öyle oldu 3. Kez verdiğimizde TSH normal çıktı çok şükür olabiliyormus inşallah sizinde o şekildedir . Degilsede çok şükür tedavisi olan bı hastalık şimdiden ilaca başlarsa duzelebilirmis bize sağlık ocağındaki hemşire öyle söylemişti . Bizim birde biyotin eksikliği var ilaç kullanıyoruz iki aylık olcak 15 inde . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye inşallah normal çıkar içini ferah tut canım.
06.05 tarihinde 3.numuneyi verdik
Gen testi veridniz mi acaba benim.oglumda da cikti su an 1 aylik cok telasliyim
Evet Elif Hanım Gen testi verdik ama tsh ile ilgili bi durum değil gen testi
Gen testi vermedik . TSH mi yoksa biyotinidazla alakalı mi hangisi canım? Telaş etme Allah’ın izniyle tedavisi var
Hmm bilemedim verdiğiniz gün çıkmışta olabilir sonuç
Biyotinidaz ile ilgili sordum canim benim.oglumda da cikti sali gunu test vericez
Bizi sağlık ocagindan hastaneye sevk ettiler damardan kan alındı sonuçlar 1 aya çıkar dediler bu süre zarfında da bioak diye bı ilaç verdi doktor günde bir tane onu ezip sütümle karıştırıp veriyorum sonuçlar çıktı yine düşük çıkmış ama ilac kullandıktan sonra daha gidemedik.hastaneye pemsembe gideceğiz büyük ihtimalle yine kan alacaklar ilaca ona göre devam yada tamam diyecek doktor . Bizden gen testi istenmedi canım
Doktor ilaçla düzeleceğini söyledi düzelmezse bile ilacı kullandığımız zaman ilerleme olmaz dedi inşallah seninde benimde evlatlarımızda hayırlısıyla iyi olurlar da ilaç kullanmak zorunda kalmazlar canım ![]()
icini ferah tut bol bol dua et Allah’ın izniyle bu.surecide güzelce anlatırsınız atlatırız ![]()
![]()
Sonucunuz kacti acaba bizde gittik 3. Trstimiz 2.60 geldi kismi eksiklik dedi dojtor ama genine bakicaklad eger tek bir gense taşıyıcı olup ilac kullanmayacak dedi doktor bizde 2 haftadir bioak kullanuyoruz doktor her ihtimalr karsi yazdi
Amin Allah razi olsun cumlesine sifa versjn rabbim iiyi.destekleriniz icin de cok sagolun![]()
![]()
![]()
Topuk kanında çıkan değeri bilmiyorum ama hastanede 1.08 çıkmış e nabızdan baktım persembe bakacak doktor iste inşallah ilaçtan sonra normale dönmüştür .
Ne demek canım insan evladı için endişe ediyor burada da sorularımıza cevap buluyoruz bende ilk öğrendiğimde burada sormuştum sağolsun bilgisi olan kişiler yardımcı olmuştu
![]()
İkinci ve tekrar numunelerde tsh şüpheli çıktı
Sonucu doktorunuz gördü mü peki, sanırım ilaç başlarlar
Evet sizinde baya düşükmüş Allah hepimizin evladina şifa versin inşallah