Kızlar kızım 17 aylık tıvaleye alıştırmaya çalışıyorum alışmıyor bezini çıkarıp tuvalete götürüyorum lazımlığına oturmak istemiyor ancak telefonu verirsem oturuyor ve tuvaletini lazımlığa yapmıyor tuvaletten çıktığında eşofmanına yapıyor sizden yardım istiyorum kızşar tuvalete hazır olduğunu nasıl anlarım (çömeliyor tuvaleti gelince köşeye geçip yapıyor) nasıl alıştırabilirim
Bizde 17 ayligiz henüz çok erken degilmi? En erken 2 yaş bence
bencede 2 yaş öncesi zor olur daha bebek gibi cünkü aman elinde telle yaptırmaya alıştırma nerde olursa olsun telefonsuz yapmaz biraz daha bekleyin bence en azından 20 aylık falan olsun
Büyük oğlumu 18 aylıkken alistirmistim ben. Ama bana çiş kaka geldi diye söylerdi. Eğer çocuk bezliyken kakasindan cisinden rahatsız olup bezini cekistiriyorsa köşe bucak saklaniyorsa ve yapmadan önce söylüyorsa hazır demektir bence.. küçük oğlum su an 18.5 aylık. Şu an tamamen hazır bence ama havalar soğuk olması ve başka sebeplerden dolayı yaz ayinda alistiracam.
Bnm kıızmda 15. Buçuk aylık bazen tuvaletinş yapınca çömeliyo ama hazır değil elbette 17 aykık da bence erken özellikle telefonla yaptırrmaya çalışmanz bana göre yanlış yine de siz bilirsiniz biraz daha bekleyin havalar ısınsın 20 aylık olunca fln bnde alıştırmaya başlicam inşallah
Kışın senin icin zor olur yaz gelince belletmen daha mantıklı cnm sanki …ama ara ara gösterebilir heveslendirebilirsin aaaaa annecim hadi benim geldi tuvalete gidelim seninde geldimi diyerek yavaş yavaş hazirlayabilirsin bezine yaptığı zaman iyyy bezinemi yaptın bak kokuyor annecim gibi sözlerle tavla annesi
Benm kız da 17 aylık 2den önce asla düşünmüyorum kakasını yapmak icinn çömelir çünkü rahatsız olur ya ayakta yapamaz zaten ve bnm kızda lazimliga oturmuyor korkuyor ağlıyor kakasını yapınca bezini tutup ağlar bikere fark ettim ama artık Drlar bile 2bucuk diyor ya
Ya bence de erken benim kızım 21 aylık kreşte bir kere oturuyormuş tuvalete günde ama ben yazı bekleyeceğim acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum
Benim kızım da 18 aylık. Lazimlik aldım bir iki oturttum ufaktan gosterdim. Ama hazır değil gibi geldi bana. Annem bizi hep 15-16 aylarda alistirmis bana da alıştır dedi ama. Yapamiycam sanırım.
Biz 2yaş 3aylık olduk oturmuyor,neyapmak gerek anlamiyorum ya