Uygun fiyatli bebek gunes kremi yazar mısınız?

Kizlar ne olur ne olmaz diye buyuk sehire giderken bebegime surerim diye gunes kremi aldim 40ml gunes kremine 500tl para verdim . Icerigi temiz oldugu icin bu kadar pahaliya aldim ..kucuk birde .
Bundan almistim

Onerebileceginiz uygun fiyatlı krem var mi?

Bende ald bundan

A101 den aldım bebek güneş kremi 50spf gayet güzel bebeğim 4 buçuk aylık alerji falan yapmadı 150tl fiyatı gücüm buna yetti anca yarın sana markasını yazarım

Ben e bebekten aldım indiirmdeydi

Sen kaca aldin .kac ml .

Bunun icerigi nasil. Fiyati da ml uygun gibi .

Bende bimde gormustum de icerigi temiz mi bilemedim . Sebamed boyle birsey uaziyordu sanki . Atarsan da cok sevinirim bir fikir olmus olur :blush:

Ben bioxcin aldım eczaneden 200 ml 500tl vermiştim sanırım memnun da kaldım sürekli de kullanmıyorum doğrusu epey de gider diye düşünüyorum çünkü fazla sürmüyorum leblebi tanesi kadar alıyorum yediriyorum yeterli gelir diye düşünüyorum

Aynisi kendi sayfasindan aldim o civarda biseydi fiyati

İnstagram da takip ettigim bir dr paylaşmıştı. Bunlardan bakabilirsin

İndirimden siveno almıştım canım takip et gene de incia oda indirime giriyor

Ay cok uygun fiyata almisin . Bende eczaneden aldim cok pahaliyidi hepsi

Bunlar vardi . Sebamed 450 .bi dedigin bıQxcin fiyati daha pahaliydi sen gercekten uyguna almisin

He ben int almaya korkuyom kizin ki olunca mamasini bile eczaneden aliyoruz ..yiksa int stok yapardim da korkuyom .bez gibi olmuyor .

Tsk ederil canim :light_blue_heart:

O gunes kremi nasil temiz icerikli mi ?

Hwnüz denemedim ama yorumları çok iyi

Instgramdan almadm internette kendi sayfasi mustelanin ordan aldim kendi yeri

Bende bundan aldım içeriği kötüymüş aksine hatta bebeğimin cildine kabarcıklar yaptı pişman oldum aldığıma şimdi bende başka krem arayış içerisindeyim ve çok kararsızım

Allah Allah dok. bile oneriyor bunun şampuanı da var . Banada en temiz icerikli diye onerdiler.

Niveau kullaniyorum

Hollandada yayin yapiyorlar ya simdi surmeden cikmayin cilt kanseri cogaldi diye