Gerek varmı çok kararsız kaldım
Ben fisher price koala aldım hem gereksiz pahalı hemde benim oğlum hiç sevmedi onun yerine ya bana sarılıyo yada emzirme yastığına
.Belkide seven bebekler vardır ama bende aldım hiç kullanmadı oğlum
Sen onun en iyi uyku arkadasin
Almadım
Almadim almayida dusunmuyorum cunku bebeğimin tek uyudugu yer ya hamagi yada benim memem baktim memede uyukluyor hemen hamagina koyup salliyorum mis gibi uyuyor
Bende almak istiyordum iyi ki almamisim uyku arkadasi da ben oldum
Benim ki battaniyesine sarılıp uyuyor
Benim kızımın tavşanı var ona sarılıyor uyurken
Ben uykuya geçmeye çalışırken yüzüne birşeyler kapatmaya çalışmasından anlayıp almıştım o da hemen kabul etti. 5.aydan beri kullaniyor
Bende almayı düşünüyordum ama gördüm ki bebeğimin en iyi uyku arkadaşı yazmam oldu yazmamı burnu koyuyor elleriyle öyle uyuyor. Normalde açık biriyim evde bazen kullandigim yazmam vardı çok sevdi onu bırakmıyor
Yazmanıza dikkat edin yüzünü kapatıp falan dolanabilir uykusunda. Allah korusun. Yazma deyince bende üniversitede yurttayken annemin yazmasını koklar uyurdum bence de en iyi uyku arkadaşı anne kokusu
Dikkat ediyorum aynen uyurken yüzünü yazmayla kapatmayi çok seviyor sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum. Ahh anne kokusu insan kaç yaşına gelirse gelsin istiyor o kokuyu. Hele uzaktaysaniz…
Kesinlikle