Uyku da dönme

Bu uyurken deli danalar gibi dönme ne zaman bitiyor lütfen söyleyin… o kadar dönüyor ki başım döndü kendini de uyandırıyo

Eyyyy gidiiii bu saatten sesleniyorum daha demin salladim koydum 2 dakika sonra döndü uyandı sabır seni nereye koyayım bitmiyor bacım benim bitmedi en azından azaldı ama bitmiyor 8 aylığız 2 aydır aynı nerdeyse

Bzde ayniyiz besgi dört dönuyo uyurken bugun 9 aylik olduk 5.30 dan beride ayaktayiz uyuttm koydum dalga gecer gbi geri uyandi :woozy_face:

Yaa bizde aynıyız Mevlana gibi dönüyor, döne döne uyandırıyor kendini :sweat_smile:

Benimkide dönerken beşiğe çarpıp uyanıyordu. Yer yatagına gectim daha rahat ettik en azından dönerken uyanmıyor artık.

Bizde 8 aylığız aynen son 2 aydır yapıyo ama 10 gündür aşırı aşırı yapıyo yoruldum ya

Çok iyi anlıyorum canım seni inan şimdilerde mesela karın ustunden geri dönmeye başladı o biraz rahatlattı ama durulmadi tabi gene uyandırıyor kendini geccek inşallah sabır park pesikte çok dolanamiyorda mesela döşeğin kenarına sıkıştırıyor kendini artık oralara battaniye koydum sıkışmasın diye bu bebekler bı garip :joy:

Hahah evet sıkışıyor köşeye :rofl:

Benm kizimda uyurken kndini geriye dogru atip kafasini skistiriyodu geri cikamayinca aglamaya basliyodu ananesinin aklini akliyodu 6 7 aylkkne ypiyordu​:rofl::rofl:smdi 9 aylik olduk artik yapmiyor

Ay sorma yerlerinde duramıyorlar kurt var :joy::joy:

Aynen canım hepimizin derdi aynı vesselam :joy:

Bizimki donmeyi birakmadi üstüne bir de oturur pozisyona geçmeyi ekledi kendi oturmayi öğrendiğinde beri :sweat_smile::sweat_smile: