5 aylik bebeğimin hâlâ gazı var piyasadaki tüm damlaları denedik hicbir fayda görmedik sürekli gazını çıkarıyorum gece bas bas bagiriyor son 3 gundur bay bay night uyku damlasi aldım o da fayda etmedi karnı davul gibi onerisi olan var mı
Canım benim bebeğimde öyle hiç bitmek bilmeyen bir gazı var geceleri kendini sıka sıka ağlaya ağlaya uyanıyor damlalar fayda etmiyor sanırım yapcak bişey yok ben yağla karnına masaj yapıyorum genelde ama bitmiyor o gaz
Ben akşamları yatmadan rezene ve kimyon çayı yapıyorum kendime bebişe de çok iyi geldiğini gördüm emziriyorsan deneyebilirsin hem süt ü de arttırıyor
Ben osicol diye bı damla kullandım iy geldi doktor tavsiyesiyle laktoz enzimi içeren sıvı takviye edici gida
Ne masajlar yapıyorum ama fayda yok umarım tez zamanda gecer gider
İnşallah benim umudumda o
Bay bay damla gaz için değil ama uyku için bende büyük kızıma veriyorum 4.5 yaşında çabuk uykuya dalıyor ama küçüğüne verdim bir kere ona alerji yaptı gaz sorunu geçmiyor ya bir bakiyon iyi bir bakıyorsun krizde benim ki emmeyi bıraktı mama veriyorum kaç tane mama değiştirdim şuan hip combiotik kullanıyorum biraz daha iyi gibi d vitaminimi de gaz yapabiliyormuş biberonu da çalkalamiyorum mama yaparken kaşıkla karıştırıyorum ben birde çörek otu yağı lavanta yağı ile masaj yapıyorum karninna ayaklarının altına
Eger atak haftasinda degilse birseye alerjisi olabilir mi mesela sizin yediginiz sut ve sut urunlerine ?
Damla ile uyutmaya calismak yerine sorun ne oldugunu ogrenip cozmelisiniz bence
Probiyotik kullanmayi deneyin bagirsaklarina cok iyi geliyor. Bizde yasadik ayni seyleri