Kızlar 65 günlük bir kızım var. Gece 2 de yatıyor öğlen 11 e kadar bu saate kadar hiç uyanmıyor uyuyor altını değiştirmiyorum karnında doyurmuyorum. Gündüz hep meme de yinede süre çok uzun mu acaba? Uyandırsam mı gece ne yapsam. Gündüz bu arada hiç uyumuyor genelde 5-10 dakika şekerleme yapıyor.
Canım senin dediğin saat aralığında ben iki kere mama en az üç dört kez emziriyorum benimki bir aylık ama yinede 2 aylık bebek içinde 9 saat uzun aç kalması için gözü uykuluda olsa en azında üç buçuk dört saatte bir emzirmelisin bence
Bundan önce 3 saatte bir uyanırdı benim uyandırmama bile gerek kalmazdı. Ama bu ara böyle Bende biraz rahatsızım dalıp gidiyorum vicdan azabında çekiyorum sonra. Dedim gündüz sürekli meme de ben hiç ayırmıyorum emzik almıyor beni de emzik niyetine kullanıyor gündüz de kısa uyuyor dedim karnı çok tok oluyor ondan kalkmıyor heralde
Sarılığı artmış olabilir muhakkak dra goturun normalde aclıktan aglamaması mumkun degil anne sutu max 1.5 saatte sindirilir cunku. Yine max 4 saatte Bir beslemeniz lazım ki şekeri tansiyonu düşmesin(şekeri duserse uyanamaz) sarılıgı artmasın sarılık riski devam ediyor. Ayrıca kilo kaybı olur bu sekilde… Altını değiştirmediğiniz içinde pişik olur… Benim bebeğim 2.5 aylık max 3.5 saatte uyandıyorum kendi uyanmazsa ve oldukca aç oluyor…
Bende bazen dalıyorum insanız yorgunluktan uykusuzluktan oluyor ama benim kızım çığlık çığlığa kalkıyor iyice acıkıncavaktini geçirmeyeye çalış gelişimi yavaşlar gündüz sık sık emmesi güzel fakat uyuduğu zaman emzirmeyi kes gerkirse emzik ver hem göğüslerin dolmaz hemde gün içinde başka işler için imkan kalmaz
Sarılık değerine yeni bakıldı yok denecek kadar düşük kilo alımı da iyi çok şükür. Altını da uyutmadan önce alıyorum krem sürüp uyutuyorum daha hiç pişik olmadık
Bizim ki çok akıllı ben verince almıyor emzik başkası verince alıyor
Sütünü emziğe sür de vermeyi dene belki tutar kızlar çok akıllı oluyorbenim kızımda öyle
Bu gece kaldırıp emzireyim dedim emdi ama ağlaya ağlaya geri uyuyamadı gece 2 de bi kalktık 5 buçukta ancak uyudu
Bizim doktorumuz 6 aydan sonra artık uyandırıp emzirmene gerek yok demişti 6 aydan küçük bebekler en fazla 4 saat aç kalabilirmiş 4 saatten sonra beslemek gerekiyormuş yani sen 2 saatte bir değil de 3-4 saatte bir uyandırabilirsin
Annesi sen alışmışsın uyuyan güzele🫅🏻zor geldi tabi biz her zaman böyleyiz gece nöbetine devameğer ki gelişimini etkilemiyorsa uyandırma demek ki onun tarzıda bu