Uyku problemi

Kızlar bebeğim 38 günlük ve gündüzleri neredeyse hiçbir şekilde uyuyamıyor. Sürekli kucak istiyor. Yatırınca ağlıyor. Gaz sancısı desem o da değil. Uyumadığı içinde sürekli mama içiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl aştınız lütfen yardımcı olur musunuz. Hiçbir iş yapamıyorum çünkü artık.

Daha bebeğiniz çok küçük . Benim kızım da o dönemlerde pek uyumazdı gündüzleri ama zaten 1 saate gündüzleri 2 saate bir de geceleri emzirir beslerdim . İlk başlar biraz yorucu bir tempo ile başlıyor anne baba açısından uykusuz gidiyor epey şimdi 5. Aydayız hala aynı kısmen ama çocuğun kendi tabiatı da önemli. Ben o zamanlarda yanıma alıp yatırmıştım alnını alnıma dayadığı ile uyumuştu hala da öyle çok huzursuzlanınca öyle yaparız sizinkinin de vardır muhakkak istediği bişey. Ninni açın piş piş müzikli olanlar ben onu kullanmıştım sakinleştiriyor .

Bizim de aynı. Sabah bir uyanıyor asla gündüz uyumuyor ağlıyor zindana çeviriyor kendini gece sızıyor sonra yine kalkıyor. Mama veriyorum açlıktan diye ama oda değil

Müziği çok denedim ama etkisini göremedim ya banyo yapıp uyuyoruz yada mama içip. Bende başka alternatif arıyorum ama sanırım çözümü yok :joy:

Ben araştırdım uyanıklık süresi eğer bir saati geçerse uykuya dalmakta zorlanıyorlarmış. Yani besledikten sonra 1 saat içinde uykuya dalmış olması gerekiyormuş

Allah kolaylık versin :joy: her çocuk kendine özel tabi biz hala böyleyiz yazdığım gibi demek ki sizinki de öyle olcak