Uyku problemi

Bebeğim 10 aylık oldu geceleri 2 saatte bi uyaniyo son 2 3 haftadir ve ben delirmek üzereyim uykusuzluktan :smiling_face_with_tear:

14 ay 4 günden sesleniyorum.. benim oğlumda uyanıyor sürekli.. geçecek bu günler umutluyuz :blush:

Hemen klişe gelsin diş olabilir mi :slight_smile:

8 ay 29 günlük 6. Aydan beri ayni dert 2 3 saatte bir kalkıyor önceleri hiç uyanmadan sabaha kadar uyurdu şimdi ne olduysa kalkıp duruyor

Malesef benimli 6 diş çıkardı ama durum aynı. Bence alışkanlık.. gece emmesi kesilmeden de düzelmez gibime geliyor

Valla kesebilen bana da söylesin 17 aylık olucaz emerek uyuyo :frowning:

8 aylık oldu benim kızım saatte bir uyanıyor önceden 2 saat te birdi şimdi oda düştü halisünasyon görüyorum artık :woman_facepalming:

19 ayligiz. 21.00 gibi uyuyor gece uyanmaz ama erken kalkiyo 5.30 ben kalkarim namaz 7.30 8 dedimi ayakta.keske biraz daha yatsa

Ama gunduz de iki uykusu var

Gündüz 2 uyku yapıyorsa ne mutlu sana birde senin bebek büyümüş.

Biz 6 ayliktan beri tek uyku yapıyoruz.

Ilk aylar hic uyumayan bebek tamamen degisti abartisiz 10 dakikada uyanirdi kendimi gectim derdim sen nasil dayaniyorsun catlamiyormusun uykusuzluktan.ama 4 aydan sonra cozum aramaya gittim hayatimi konforlu hale getirmek icin.her gun danistim konsultasyon burosuna aile doktoruma.kendine yapacagan iyilik dedi kendi biberonu tutmayi ogrensin.sudunu sag etraftakilerde verebilir yada kendi tutar.yemek masasi kocamandi eymen icin yaptiydim herseyi ordaydi bakim urunleri felan aklina ne gelirse box aldim ayina gore indirdim.besigi icerdeydi yanimda simdi odasinda ilk gunler aglar gibi etti ama duymamazlik tan geldim.suan super masallah diyim.