Uyku sorunu yardımmm

Hanımlar kızım 9 ay 23 günlük. 10 aylık diyebilirim. Gündüzleri saat 9 da yatar 10 da kalkar. 12 buçuk gibi yatar 1 buçukta kalkar bir de ikindi vakti yatar yarım saat bir saat uyur kalkar. Bu haftaya kadar böyleydi son 3 gündür özellikle ya gece uyanıyor uyumuyor normalde 9 da yatmaya hazırlar rutinleri yapar yatırırdım gece beslenmesi de pek yapmaz sabah 6 da kalkardık. Şimdi uyanmamız 8 oluyor derin uykuya gece 12 1 gibi geçiyor. Durumu böyle olan var mı ?

Gündüzleri de doğduğundan beri uykusu sıkıntılı bir bebekte. Gece uykuları hep düzendeydi ama . 2 diş var üstte dişi yok henüz sebebi nedir

Emekliyor mu. 9. Ay 10. Aylarda hep yeni şeyler öğreniyorlar uykuları bozuluyor.

Alt dişler geliyor muhtemelen, 9. Ayda aynı bu şekil gece uykusu gecikmeye başlamıştı falan 2-3 gün içinde alt dişleri gelmişti kabarıklık vs de yoktu..Uyku düzeni de kızımla benzermis, o dişler gorunmeden uykusu tekrar düzene girmeyecektir, muhtemelen dişten dolayı zonklama huzursuzluk vs yaşıyor.Calpol verip uyutmayi deneyin.

Hayır sadece istediği bir şey olsa yuvarlanır. İstediği de olsa misal yuvarlana yuvarlana gidiyor . Emeklerin diye egzersiz yaptırıyoruz ya da ayakta dursun diye ama nafile ona da gönlü yok pek

1 Beğeni

Alt 2 dişi çıktı bir anda 9. Ayın başı gibi. Doktor kontrolünde de etti üst dişleri de yok hala . Ara ara calpol veriyorum ama nafile :face_with_bags_under_eyes::face_with_bags_under_eyes: çok yorgun düşüyorum

1 Beğeni

Bende kontrolde doktora sorduğumda baktı ve yakın zamanda dişleri çıkmaz beklemeyin dedi ama bizim uyku düzenimiz bozuldu hemen arkasından ve sonrasında tesadüfen alt dişlerde sertlik farkettim ..2-3 gün içinde alt dişleri geldi, bence benzer durumda sizin üst dişler için geçerli yani eğer bedenen bir sıkıntısı yoksa sebebi büyük ihtimalle diş çıkaracaktır.Her bebeğin dişe verdiği tepki de farklı açıkçası, calpol ise yaramadıysa sulu diş kaşıyıcıyi buzluğa atın, donmus bir şekilde bebeğinizin isirmasini sağlayın ben bu yönetimin çok faydasını gördüm, deli gibi ısırıyordu ve sonrasında biraz biraz uykuya geçişte de faydasını da görmüştüm.Bu arada bizim de 9. Aya kadar disimiz yoktu alt ve üst dişler 9. Ayda geldi, şuan 1 yaşında azı ve köpek disleri aynı anda geliyor, çok fazla sancılı geçmeye başladı, üst gelince hızla gelecektir diğerleri de

1 Beğeni

Benim oğlumda 9. Ayda bozulmuştu sonrasında emeklemeyi öğrendi . Bazen yeni beceriler gelince uykular değişiyor . Düzeldi derken sonra yürüme atağı sonra diş 16. Ay hala güzel uykumuz yok şimdi de azı dişler için uyanıyor ağlıyor 1 aydır azı dişler şiş patlamıyor . Umarım siz daha rahat atlatırsınız.

1 Beğeni

Teşekkür ederim ikinize de sizin dediğiniz gibi de olabilir @İncibebekannesi sizin dediğiniz gibi de. Bedenen başka bir durumu yok ama kalkıyoruz oturuyoruz normal düzen hepten şaştı . Bekleyeceğiz o zaman düzene girer inşallah

2 Beğeni

Benim kızımda oyle idi o zaten belli ettiriyor kendini gunduz uykusunu 2 ye dusurun dilerseniz bir öğlen saatlerde bi de 4 ve ta 5 te yaptırın gece uykusu da 9 9.30 ya da 10 da yaparsınız düzeliyor o sinyal veriyor aslında fazla geliyor artık gunduz uykusu 11 ayligiz bizde şu an

Tutamıyorum ya çok bağırıyor öyle olunca da uyumamayı deniyoruz oyun oynuyoruz etkinlik yapalım yerlerde yuvarlanalım ama kızım bağırıyor sadece. Deneyeyim yine de bugün biraz olacak mı acaba

Aslında yuruteciniz varsa o sizin peşinizden heryere gelip yoruluyor zaten hemde değişik geliyor anneyi takip etmek güzel oluyor o da oyalamak için yani mecburen artık uyku sayısı düşmeli dedigim gibi o sinyal veriyor zaten zaten günde 1 e düşecek uykusu hatta 2 ye düşürün gece uykusu büyüme için cook önemli kaliteli uykudur

1 Beğeni

İnanır mısınız her şeyi yapıyorum yürüteçi var kendi de geliyor peşime zaten gün içinde ya onda ya yerde olıyor emeklemiyor yuvarlanır ordan oraya derken gün bitiyor ama hep bir mızırdanma gece uykusunun bölünmesi başladı şimdi ya da erken uyumak istiyor oyalayım diyorum ona da yanaşmıyor mızır mızır bağırmalar yine de sağolun teşekkür ederim

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun anlıyorum mizirdanmalari yoruyor bazen

1 Beğeni

Ayy ay ayy 10 ay 15 günlük üst disleri çıkıyor ucu gorundu emeklemeyi ogrendi nerdeyse 1 aydır perişanım gündüz uykularından ki uykusu güzel bir bebektir normalde bir kaç gündürde gece uykusu bitik uyanıyor beşikte ayağa kalkıp üzerime sarkıyor beşiğin içinden hele dün gece nerdeyse saat başı uyandı

Hala aynıyız çıldırcam