Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 buçuk aylik ciddi anlamda uyku problemi cekiyoruz sabah 7 bicimts uyanıyor öğlen 12 gibi yarım saat 20 dk ancak uyuyup tekrar kalkıyor akşam 5 gibi falan taş çatlasa 1 saat uyuyor gece yarısına kadar yine uyumuyor artık gücüm falan kalmadı bütün sinir sistemim çökmüş durumda. 7 yaşında kızım var ona hiç zaman ayıramaz oldum çünkü bebeğim uyumadıgi zamanlarda gel miz mız kucakta
Çok benzer bir durumu ben de yaşıyorum. Benim ilk bebeğim, sizin 2 tane çok daha zor. Doktorun önerisiyle mommy’s bliss night time şurup aldım. 2 gündür kullanıyorum. Biraz etkisi oldu sanki. İçeriği temiz, bitkisel. Bir de vicol damla önermişti doktor. Onun da içeriği temiz bitkisel. Belki denemek isterseniz
Bu şurupla damla ne işe yarıyormus peki
Kolay gaz çıkarma ve rahat uykuya dalma. Mommy’s bliss uyku sorunumuza çok iyi geldi, sap simplexte gaz sorunumuza.
Aynı sorun bizde de var gece 3’e kadar oturuyoruz
Benimde bebeğim bir hafta sonra 2 aylık olacak aynı sorun bende de var malesef çözüm bulabildnz mi
Şub simplex gaz için aşırı faydasını gördüm ben kullandığından beri gaz açısından rahatız ama uykusuzluk devam tabi. Sub simplex günde kaç ker kere kaç damla veriyirsumz
Ben 5 kez 15er damla veriyorum. Bebeğim 50 günlük.
Bizde 2 bucuk ayligiz asla uyukuyor dklık uyuyor gaz problemi bitirdi bize denemedigim kalmasıdı ve 2 tane daha çocuğum var
Merhabalar . Benim bebiş de aynı 2 aylık olduk . Gündüz uykuları çok bölük pörçük hale geldi. Atak haftası diye bir şey duydum sanırım 8.hafta dolayısıyla oluyormuş. Büyüdükçe de yenileri geliyor maalesef