Merhabalar kızım 9 aylık 8.aydan beri gece uykularimiz inanilmaz bozuk , belli bir saate kadar uyuyor sonrasinda 2 saatte bir ağlayarak kalkıyor uyanmasada uykusunda ağlıyor anlık boyle bir dönguye girdik haliyle cok yorucu bir hal almaya basladi surekli geri uyutmaya calismak devamli olarak uykumdan uyanmak ve ağlaması beni cok yıprattı bedenen gücüm yok artik napmaliyim 9.ayda atak varmı acaba
Merhaba bebeğinizin dişleri çıktı mı ? Bizim de 8 buçuk ve 9 buçuk ay arası 2 haftalık böyle bir dönemimiz oldu. O süreçte 3 dişimiz birden çıktı.
En büyük sebep cidden diş bu zamanlarda bizim daha yeni 3-4 çıktı 15 ayda ama mahvetti çıkana kadar şimdi durdu bidaha aynı döngüye giricez ama yoksa inanın yaşından sonra uyku bi tık düzene girmişti uyanmıyodu
Diş cikiyo olabilir cunki bizimde gece sadece mamaya kalkip geri yatiyodu dis doneminde surekli aglayarak uyanma uyku bozuklugu oldu simdi biraz duzelmeye basladi disler uzayinca.
Maalesf daha hiç dişi çıkmadı ama sancısını çekiyor olabilir
Ya dişmi yoksa başka bir sebepmi bilmiyorum doktorada getirdim hic biseyi yok çok şükür ama dişin sancısı olabilir derdini anlatabilseler keske
Ya en çok bu ağlayarak uyanma olayi yoruyor surekli ayni döngü inşallah geçer bi an önce bu surec
Bizim yedi aylıktan beri gece saat bası aglayarak uyanıyor suan 10 ay 10 günlüğüz hala değişmedi umudumu yitirdim düzelecek gibi değil.. Gündüzde uyumuyor max 20-30 dk
Bittim tukendim..o degil annem geliyor destek olmak icin onda da durmuyor feryat figan aglıyor sadece beni istiyor..Allah yardımcımız olsun
Diş maalesef hatta bu kadar ağrıya çıkacak diyosunuz hemen de çıkmıyo
Yaa bunu duymak üzdu belki dedim 9. Aydan sonra düzelir inşallah kalici olmaz gerçekten cok yorucu ![]()
Vallahi gözünüzu korkutmak tabi ki istemem her bebek farklidir ama büyüdükçe daha bir zorlaşiyor sanki dertlerini bi anlatabilselrr keske
Ya o zaman muhtemelen diş bi cıksada artik rahatlasak bi nebze
Su aya kadar uyku sorunum yoktu ama şu iki gündür zor uyuyor uyuyorda süt için kalktığında çok ağlıyor ilk defa böyle zor yatıyor valla dış mi bilmem.ama.en azından salıncakta sallayınca uyuyor e tam.dalinca yerine koyuyorum valla ev çingene evi gibi evin içine salincak kurdum ama çok rahatım da oule
Bizim de 8.ayda düzelir gibi olmuştu sonra 9’ dan 10’a kadar şimdi 10,5 dahil diş çıkarma süreci (tam 7 diş) uyku muyku yok gece dahil saat başı uyanıyor. Dişin biri çıkıyor biri uzuyor derken hepsinin ağrısı, bize de baş ağrısı…![]()
Geçecek canımmm geçecek yavrummm diye sarılıp ona mı teselli veriyorum kendime mi bilmiyorum. ![]()
diş sancısi çekiyor bence. zeytinyağı kürü yapın
Mrb sizinkide üç aya kadar uykusu düzelir hatta iki buçuk aylık falanken düzenle giriyor ama gazı yoksa beninki gazliydi ama ona rağmen iki saate bir uyanirdir oda bana yeterdi sonra üç saatte bir uyanmaya başladı taa iki beş aylık olana kadar o zaman dış patlattı diş zaman arka arka çıkartmasaa bir hafta on gün uykusu bozuluyor en fazla 15 gün böyle böyle büyüyecek ler yapacak bişey yok hele ben üç tane çocukla daha çok zorlanıyorum zorunda zoru var öyle dusunun ![]()
Aynen ya bizimkide öyle oldu bir ayı geçti dört dişiyle biri çıkıyor tam uzmadan öbürü patlıyor bizimde 6.disimiz çıkıyor 8 ay 12 günlüğuz
İlk cocugumda bu ikinci cocugumda dogdugundan beri gece diş donemine kadar uyuyan cocukdu sadece 1 yada 2 kere mamaya kalkarlardi ilk cocukda diş doneminde 2 ay gece uykusu bozuldu sonra duzeldi 10 yasinda suan. İkinci kizimda 7.ayda patladi disi ardina 2. Dis geldi hemen tam 2 ay oldu daha bi kacgundur uyku duzeni normale donmeye basladi eger dişse korkma duzelir ama uykuyu sevmeyen cocuk olacaksa bisey diyemem
Acelesi neymis okadar massallah canim
Büyük ihtimalle diş sancılarınız baslamış. Geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Bir hafta da 10 gün de olsa geçecek. Sadece sabırlı olun
Onun için de zor bir süreç olduğu hep aklınızda olsun . Sevginizle minik kızınızı sarıp sarmalayın![]()