Uyumayan bebegim

Bebegim 11 ay 23 günlük dogdugundan beridir hiç uyumuyor düzgün

Dun gece saat 1 de uyandi ve sabah 7 e kadar uyumadi sonra zaten 8.30 da uyandi yani artìk cok yoruldum uykusuzluktan ve hala enerjisi yerinde ama cok huysuz sebebpsiz kucuk seylere ağlamaya basliyor bu sabah 10 da uyudu 10 30 da uyandi artìk ne yapacağımı bilmiyorum ve hala uyumamak icin direniyor resmen ogle uykusuna yatitmak istiyorum ama uyumuyor kendini qglamaktan parcaladi ben yoruldum ama o hala uyumuyor üzülüyorum uyumuyor diye ve ağlamaya basliyorum bende zaten duygusalim cok bu aralar bebegimde boyle yapinca cok ağlamaya başlıyorum

Bi de bu konuyada deginmek istiyorum ne zaman esimle gece otursak yanyana güzel uyudugu gecelerde veya günduzlerden bahsetsek diger gün uyumuyor bunu yaşayan var mu nazar mi bazıları oyle diyor anne baba nazari olur cok diye

Gece uykusuna kaçta yatırıyorsun

21:30 da başlıyorum en geç 22 oluyor

Huzursuzluğun sebebi de uykusuzluk olabilrir . Uyaranı çok mu mesela ışık,ses fln. Onalrda uyutmaz dikkat dağıtıyor. Nazar evet anne baba daha çok değiyor. İçimiz kaynıyor çünkü. Dile gelince tersi hemen oluveriyor anlamadım.

Uyuturken kuran açın uyumayan bebekler için oluyor öyle deneyin öğlen uyku saatlerini kisaltin gece uykuya geçiş yapamiyorsa

Evde kikse yok ses yok uyanınca su vermek icin isigi aciyorum verip hemen isigi kapatiyorum oyle dklarca acik kalmiyor uyku bölünmesin diye

Düzgün uyumuyorki en fazla 1 saat cok nadir 1.5 saat uyur yani

Valla bilemedim ki inşaAllah düzelir. Aklıma başka birşey gelmiyor maalesef.