Sizinde bebekleriniz uyurken ayaklarını havaya kaldırıp kaldırıp yere vuruyor mu deliricem ya sürekli ayaklarını oynatıyor zorla uyandırıyor kendisini
Benimdebebrğim öyle. 7,5aylığız siznki ne kadarlık. Ama neden yaptığını anlayamıyorum. Acaba sıcaklıyorlar mı
Tepinip aciyo ustunu bende kalkip surekli ortuyorum dediginiz gibi ayaklarinida kaldiriyo
Benim bebeğim de öyle başlarda gazdan dolayı olduğunu düşündüm ama gaz ilacı veriyorum yine aynı çözemedim çözen varsa bende bilmek istiyorum ![]()
Benimkide 5 aylık sanmıyorum ya üstü kalınken de yapıyor inceyken de salı günü doktora gidecegim videosunu izletip sorucam buraya da yazarım
Teşekkür ederim yazarsanız merhaba memnun olurum.
Uyanacağı zaman yapıyor benim bebeğim, ben geliyorum diyor resmen ![]()
Benim bebeğimde 3 aylık ve daha çok gece uykusunda yapıyor tamamen dikiyor ve bir anda yatağa vuruyor ve tekrar uykuya devam ediyor şükür ben gazdan olabilir diye düşünüyorum gece boyunca birikiyor sanırım ve çıkarmakta zorlanıyor
Ay olabilir bilmiyorum ki benimki yaptıktan sonra uykuya devam edemiyor sallamamı istiyor beşiğini yoksa ağlıyor ![]()
Evet zaten ilk doğduğu günden beri sakin bi bebek degildi hep cok hareketliydi ama son zamanlar daha bi çıldırdı kıçına pil takılmış gibi ![]()
Evet evet dikkat et sende uyanmaya yakın yapıyordur, uykusunda değildir