Selamın aleyküm anneler sütümde azalma var üzüldüm ondan mı yada nazardan mi bilmiyorum çokta aman aman uzun süren bi üzüntü deildi sadece bi gece ağladım ve pzt öğleden sonra bugün de dahi çok az sütüm doyurucu deil nazar da şu şekil pzt hastaneye gittik büyük biberon a sütümü koydum emzirme odasında. Kadın sen hangi mamayi veriyon dedi bnde mama deil sütümü sagdim dedim kadın da bnkm sütüm yetmiyo bn mama verdim dedi sadece bu olaylar başımdan geçti lütfen kızlar hepinizin soyledigi seyier bnim icin çok önemli @all
1 Beğeni
Canım stresten değil gibi ama taö emin değilim ben gğnlercestres oldum au bile içmeyi unutmuştum doğru dürüst yemek yemedim . Azalmıştı bebek açlıktan ağlıyordu . 5 litre su iömeye bşladım çok önemli su . Uyu dinlen bol bol sağ her istediğinde bebeğe ver memeni . Kuru incir kuru üzüm al . Sütüm gelecek artcaak diye düşün kendince .
Nazar olduğunu duşünüyorum asla bu kadar tesadüf olamaz sütün birden
bire kesilmesi.
Ben nazara inanıyorum.
Geçen gün parktayım cesur yeni yeni düşerek yürumeye başladı 1 yaş 1 aylık artık.
Parka bi kadın geldi,seninki kaç aylik dedi 1 yaş 1 aylik dedim.
Aa ne iyiiii falan dedi benimkide oyle ama hiç yürümüyor ayakda bile durmuyor desteksiz dedi.
Bebegim eve geldi okadar huysuzlaştı ki normalde dışarıdan gelince gulerdi eğlenirdi.
Bi ağlamak hemde nasıl korktum naptıysam susmadı içi geçene kadar ağladı
Diyorum o kadın maşallah bile demedi insan ne olursa olsun bi maşallah der bebek sonuçta ne göze batıyor ki seninki yurumuyor diye benimkidemi yurumesin.
Sen neden mama değil de benim sutüm diyorsun elin kadınına yav @Züleyha
1 Beğeni
Ya ne bilim oyle birden sorunca yalan söyleyemedim aman gozu olanjn gözü cıksın ya artik korkuyorum emzirmeye bile. Üzüntüden olmaz ama deemj bence. De nazar oldim Allahın cezasi kadın
Oylelerini aramakla değil kendisi gelip seni buluyor maalesef,numaramida aldi bazen buluşalım diyor bahane buluyorum gitmiyorum ben nazar yapar diye
Yediğin içtiğinlede alakalı olabilir canım iyi beslenmemişsindir belki o gün
1 Beğeni
Stres insanları çok etkiliyor Benim de öyle Mesela en ufak bir Ağlasam ya da bir şeyi kafayı taksam sütüm etkilenir İpek’in dediği gibi beslenmenin de etkili olduğunu düşünüyorum
Felak ve Nas okuyun Allah’ın izniyle hiç kimse size Nazar değdiremez
2 Beğeni
Yani korumak lazim vla …sen bilirsin ama çocuğunu nqzar etmiş gitmesen daha uyi bnce
1 Beğeni
O zman baya tıkanmıştım baya bi yemk faln yedim su.icmekten midem bulanıyor artik ama fark ediyorum 3skisi gibi şiş deil yumuşak
Yani h3m uzulmustum hemde nazara gelmiştim hangisi ağır basti bilemiyorum sanirim nazqr cunku eskide. Cok sis ti kocaman di şimdi yumuşak sanki ici bos gibi
Arttırabildiniz mi
Hayır aynı
Ozaman artmamasındaki sebep.
kadın evde emzirince sütü gelmeyince hep seni diyordur, hastanede bi kadın vardı okadar sütü vardıki sağıp biberona dökmüştü
Eger sadece gogusleriniz yumusadigi icin sutunuzun azaldigini dusunuyorsaniz bu tek basina bi sebep degil. Hatta ilk baslarda goguslerde siskinlik ve gerginlik fazlaca olurmus ancak zaman gectikce gogusler bu duruma adapte olur ve ilk gunlerdeki gibi gergin ve şiş olmazmis. Bebeginiz doyuyorsa, kilo alimi normalse belki de sutunuz azalmamis olabilir
2 Beğeni
Ay sakarya’dan merhabaa Sakaryalıları burda görmek güzell
1 Beğeni
Ben nazara kesinlikle inanıyorum bazı insanların gözü değiyor iyi olan bişeyleri saklamak gerekiyor. Banada bebeğin ayını büyük söyle nazar değer diyorlar sonra biri soruyor ben boş bulunup tak doğruyu söylüyorum sonra en az 3 gün kendimize gelemiyoruz
Merhabalar daha once sizinle ozelden konusmustuk mucize bebek uygulamasinda hastane konusunda fikir almistim sizden ama sakaryali sayılmam 1 senedir buradayim daha
Olsun yinede görmek güzel
1 Beğeni
Allah seni olabilir
1 Beğeni