Uzun sure ac kalmasi

Arkadaslar gunaydin dun aksam kizim saat 8 da uyandi ve gece 1.5 a kadar surekli besledim ve uzun dure hic uyumadi ve gece 2de uyudu bende cok yorulmusum bende onunla birlikde uyudum ikimizde sabah saat 8e kadar uyanmadan uyumusuz kizim 25 gunluk bukadar yemeden kalmasi ona bi zarar verirmi ama geceden asiri beslemisdim kaldirdim yine besledim uyudu

Benim de başıma gelmişti bi kaç kere bu durum ama bişey olmadı yani telaşlanmayın

Geceden cok beslesende kendiliginden uyanmadi ve sen kaldirip besledinse alarm filan kur bence 24saat icinde maks. 2saatte bi alarm calsin… cunku arkadasin dedigi gibi kan sekeri dusunce sarilik degeri artiyo ve kendiliklerinden uyanmiyolar baslarda uyandirabiliyosun ama ilerlerse neyapsan uyanmiyo Allah korusun acillik olup tedaviye giriyo. Sarılık artarsa farkedebilmen icin sarı olan hicbisi tutma bebegin etrafinda renkler tenine yansır ve ten rengi degisirse anlayamazsin. Bide karnina basparmaginla cizgi cek parmaginin gectigi yerler sari sari parlarsa daha cok daha sık doyur

Bana doktorum kendisi kalksın dedi biz 3 saat memede kaldığımız bı akşam olmustu ozaman 5 saat uyumuştu doktor sürekli tekrarlandığı müddetçe elleme uyusun dedi kendi açlığa uyandığı ve sarılık değeri çok düşün olduğu için