Vajinadan ses

Kizlar dogum yaptiktan sonra iliskiye girerken vajinadan ses geliyo normalmi utaniyorum sizdede oluyormu

Evet bende de oluyordu :rofl: daralıyor galiba ilişkiye girmedikce , girince de ses geliyor komik oluyo

Ay bi kez bende de geldi. Suya taş atarsın yaa wooolllpppp diye bi ses​:rofl::rofl: bi tuhaf oldum eşimede açıklama yaptım ama normal doğumdan sonra olabiliyormuş diye :rofl::rofl::rofl::rofl:

Evet oluyor. Genişlediği için içeriye hava kaçıyor. Fırt fırt gibi Benim de oluyordu doğumdan sonra ilk zamanlar. Geçti toparladikca

Normal doğuranlar yeni travmanız hayırlı olsun​:grin:hele bir de ikinci üçüncüyü doğurdunuz mu o travma daha da artıyor önceden çok utanıyordum ne kadar ses olmasın diye kendinizi kasarsanız ses çıkıyor o yüzden akışına bırakın

Hahahah :rofl: ben sezeryan oldum bende de var gerçi 8 cm açılma olmuştu :rofl: ama şey ya o işi biraz sert yapınca falan işte anlayın hava girince falan ses geliyor normal yani :rofl::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Ben iki normal bir sezeryan doğum yaptım​:grin:olacak o kadar napalım her nimetin bir külfeti var demişler​:smiley:

2 Beğeni