15 aylık bi oğluşum var ama COk yaramaz hiç durmuyo hayır yapma diyom yine yapıyor sizin bebişlerde ole mi![]()
![]()
CANAVAR gibi ![]()
![]()
![]()
hiç enerjileri de bitmiyor
Keşfediyor annesı ![]()
Benimkide aynı valla kurt var 2 yaşında enerjisi bitmiyo çocuğun birde 5 aylık oğlum daha var aralarda ruh gibiyim
Benim oğlum 14 aylık oldu çok yaramaz düz duvara tırmanan cinsten evi rezalet dağıtıyor ama niye demiyorum mümkün mertebe pisleniyor mu pislensin kirleniyormu dağılıyor mu dağılsın misafir mi gelicek böyle beğenmeyen gelmesin çocuk bu dagiticak kirletecek çok şükür ki evimin neşesi doğmuş gün gelicek ev tertemiz olucak oğlum büyümüş olucak uyuyunca gece tüm işimi yapıyorum bitti
Durmuyorduuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
17 buçuk aylık oğlum. Fazlası var eksiği yok ![]()
Hemde ne keşif bazen bi bakıyom tencere tava evin içinde![]()
![]()
Ay bizimkide ole![]()
Rabbim yardımcınız olsun zor oluyo bazen![]()
![]()
![]()
Gerçekten ole haklısımıx o konuda b3nımde pek umrumda olmuyo işte bazen canı yanıyo böle böle buyuycek ama işte insna kıyamıyo
![]()
![]()
COk enerjikler valla
14 aylik olucaz inan kicinda pervane var sanki dur durak bilmiyo çok yaramaz degil ama yerinde durmuyo hiç yorulmuyo . ![]()
Düştüğünde kaldirmiyorum yürümeyi benden daha çok güzel yürüyor dışarda araba olmayan yerlerde elini tutmuyorum yürüyor düşüyor alıştı kendi kalkıyor abimin oğlu var birbirlerine yapışık parkta çocuğu serbest birakicaksin ki bireysel olmadığını anlasin özgüveni artsın ama abimin oğlu parkta abimin yengemin. Yanında ayrılmıyor büyük abim var mesela sekiz yaşında oğlu hala annesi yediriyor oğlunu ben kaşığı çatalı veriyorum iyebildigi kadar çalışıyor en azindan yani çocuk dediğin üstünü de kirletir evide dağıtır
Öyle valla ![]()
Parka COk götürmüyorımda cayıra çimene gidyorux orda bir özgür bagıra cagıra düşüyo kalkıyo aglıyo dediğiniz gibi COk ilgilenmiyorum sade ve uzaktan izliyom bizimkide çatal kasıkla yiyip doke saça bide alıp kacıyo elimden almasınlar diye
bazende o kadar kısıtlamamak lazım bıseyleri kendo öğrensin
Hemde nasıl erkek çocuk kız çocukların bakarak yaramaz oluyor lar iki kız büyüttüm üçüncü oğlum oldu bizimki başka odaya gondermiyo beni gittim an yerlere atıyor kendini sürekli yanında dibinde oluyorum tuvalete bile beraber gidiyoruz oda yanımda ağlıyor acayip ablaları da varken bira dikkati dagiloyor ama onlar yokken sürekli elimden tutuyor yürüt diye kendinde yürümeye başladı şükür ama hala elinden tutmami istiyor sürekli ilgi bekliyor yapışık pacama akrep Burcu
uyku teke düştü Allah yardımcımiz olsun 13.aylik
Amin amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Biri 11digeri 9hala durmuyolar![]()