Yardımcı olur musunuz

Kaç gündür hasta zaten akut bronşitten yattı kızım 4 gün ondan sonra ordan kaptığını düşünüyorum ishal kusma başladı ateşi dün geceden beri düşmedi sabah düşürdüm ateş düşürücünün etkisi olmuyor kaç kere denedim en son çare limon suyuyla çorabını ıslatıp giydirdim rahatladı ama ishali hâlâ var midesi çok ağrıyor gibi halsiz ne yapayım q gün önce özele götürdüm ilaç verdi kullanıyoruz kusmadan dolayı vermişti sabaha karşı koyu yeşil ishal başladı

Çok gecmiş olsun ilacın yan etkisinden dolayı ishal olmştur eltimin oğlu öyleydi geçen de ilacı bıraktıktsn sonra ishal durdu klasık ılık banyo ince giydrn bol su sıvı alsın vücutu susuz kalmasın emziriorsanz bol bol emzirin en güçlü antibiyotik yaşı 1 ın üstndeyse sarımsağı ezip zeytinyağı ile karıştırp bir çay kaşığı kadar yedireblrsnz Allah şifa versin inşallah

Acaba rota virüsü olmasın ablam Gül çocukları hep ishal kusma doktor rota virüsü demiş benim oğlan iki kez oldu hep ateşi kusması ishali vardo ishali ise yeşildi

Yeşil ishal enfeksiyon diye biliyorum ama ona bakımdı mı serum yemişti oğlum küçükken kusma ishal vardı

Çok geçmiş olsun ishal için bol sıvı muz patates püresi vs verin birde Kocaeli’nde yaşıyormuşsunuz neresindensiniz bilmiyorum ama musluk suyu verdiyseniz de olmuş olabilir biz musluktan içiyorduk bebeğime de kaynatıp soğutup veriyodum ama eşim ben çocuğum mideden rahatsızlandık geçen musluk suları pislendi diye şebekede arıza varmış onun dışında salgında var bu sene çok fazla Umarım iyileşir bir an önce bebiş