Yçadet geçilmesi

Kızım 11 aylık 9 ayıkken adet gördüm bir sonraki ayda gördüm düzenli tarihde oldum ama bu ay adet görmedim aranızda yaşayan var mı böyle şuan 15 gün geçti

Biraz daha bekle test yap yinede

Hemen düzene oturmuyor canım döngüler tabiki korkun varsa test yapmalısın yinede gönlünce olsun

Benim kızım 15 aylık bende son zamanlarda 3 4 aydır 1 hafta ya da 10 gün atıyor adet günlerim stres etkili bende ailesel anlamda sorunlarım var kendi ailem eşimin ailesi insan ister istemez etkileniyor sizin de varsa belki stres ettiğiniz bundan kaynaklı olabilir bir şey varsa da rahat çıkar zaten bir test alın bence yoksa da kadın doğuma bir gidin ne diyecekler

36 güne kadar normal dedi olmamak geçen gittim normalde 28 de oluyordum uzuyor kaç aydır her ayda gebelik düşüncesi sarıyor gideyim dedim kilo alıp vermede etkenmis bu ara fazla oynama oldu bendede

1 Like

Evet çok fazla etmen var daha olmadı test en garantisi gibi duruyor sanki inşallah olursunuz

Sitresiz gün mü var sorun sorun sorun başka bir şey yok hergün ayrı bir sorun ayrı bir olay artık insanın ne kafası ne de beyni kaldırıyor

Yaptım negatif ama her ihtimalle karşı yarın bi kadın doğuma da gözükecek ne olur ne olmaz

Bende de zayıflama oldu bu aralar

Doğru diyorsunuz bende öyleyim ama kendinizi yorabildiğiniz kadar yorun yani hobi edinin zihniniz hep bir şeylerle meşgul olsun ben öyle yapıyorum örgü örüyorum instagram sayfam var tablo yapıyorum ava.sanat6 diye . Meşguliyet iyi geliyor sevdiğiniz şeyleri yapın ve insanlarsa sorun Allaha havale edin mesafemizi ona göre koruyun yoksa zaten bitmez laflar sözler hareketler…

Valla canım doğru diyorsun da benim eşim bir çok şeye izin vermiyor maalesef örgü örüyorum evlendiğimde beri ama çok şükür gece adet gördüm

1 Like