Yenidoğan açlık

Yenidoğan bebeğimin aç olduğunu nasıl anlarım

Benim bebeğim 38 günlük ilk günden beri açsa uyumuyor, ağlıyor, ağzını açıyor kuş gibi :joy: ellerine saldırıyor, sinirleniyor kucağıma alınca mememin yönüne kafasını çevirip aranıyor belli olur yani anlarsın bence sakince yatıyor uyuyorsa keyfi yerindedir miniğin

Eğer sarılık gibi bir sorununuz yoksa uyumaz ağlar ağlamasa bile çok huysuz olur.

Bizde 32 günlüğüz aynı sizin bebiş gibi yapıyor

1 Like

Hepsi aynı demek ki :smiley:

Sarılığımız var zor uyandırıyoruz genelde cok şükür son zamanlarda biraz daha aktif emip açlığını belli ediyor

Kilo alımından belli oluyor aç kalıp kalmadığı. Diğer türlü emmesi iyi olabilir çişli bez sayısı yeterli olabilir. Bebek aglamayabilir… Bende bu sekilde oldu 14 gune kadar bebegim doyuyor zannediyordum. Çişli bez sayısı yeterliydi. Herseyden ote dr anne sütü yeterli kilo alımı iyi diyordu ama cocugumun aclıktan sarılıgı yukselmiş. Arastırma hast gittimizde kilosunu düşük buldular o sekilde ek olarak mama vermeye basladık. Bebegimi en gec iki saatte bir besliyordum. Sütüm yeterli gelmiyormus meger :disappointed:

Bebeğim sürekli araniyor emziriyorum uyuyo tekrar araniyo emzik verince susuyor acaba keyfi emmek mi istiyor