Bu konuyu önce acacaktim unutuyorum demin kızım sesli gülünce aklıma düştü yeni dogdugundan beri uykusunda cok kısa bir sesli kahkaha atarak Gülüyor ben ilk duydugumda şok olmuştum diğer çocuklarımda 6aya kadar hiç duymamıştım normal gülümseme olurdu sesli gulmezlerdi ama kizimda duydum hem şok oldum hemde çok hoşuma gitti o kadar tatlı gülüyorki gece eşimde duydu beni uykudan uyandırdı bu nasıl gülüyor kız diye hergun değil ama ara ara duyuyorum sizdede oldumu acaba
Dün bende oğlumda şahit oldum mutfaktaydım bu ses ne dedim geldim ki oda aynı şekilde sesli gülüyordu benimde çok hoşuma gitti oğlum 1 buçuk aylık doğduğundandır uykusunda gülüyor sesi olurdu ama dün kahkaha atıyordu
Yaa demi uzun süre olmasada kisa bir kahkaha atarak gülüyorlar çok da tatlılar ama ilk defa duyunca insan bir şok oluyor![]()
MAŞALLAH demeki sızın bebişler cok güleç melekrı gördüklerı an hemen kahkaha atıyorlar suphanAllah..
Tamamen dogal refleks gelisimi.benim oglan halen guler…
Galiba oyleler
Rabbim cumlemizinkini Daima güldürsün inslalah ![]()
Amin amin
![]()
Evet benim ogluş da yapardı bildiğin kahkaha bayılırdım ![]()
Allah ım tesadüf mü bilmiyorum ama aynısı dün bende yaşadım. Şaşırdım hani daha çok küçük,öyle güldü ki dedim keşke bir daha Gülse. Genelde uykusunda acı çeker gibi sürekli inler. Dün öyle güldüğünü görünce acayip mutlu oldum, çok tatlı bir ses kahkaha
Rabbim ağlamasın yavrularımız hiç ![]()
Aminnn inşallah
Evet gerçekten öyle keşke videoya cekebilsek seslerini ama anlık yapıyorlar ![]()
![]()
Kesin öyledir zaten de bizimkilerde sürekli değil tabiki ara ara anlık oluyor ![]()
Benim oğlum da 3.gündü sesli gülmüştü bir kez daha da duymadım 3.aya kadar hem çok tuhaf hemde çok güzel hissetmiştim olabiliyor yani