Kızlar bebeğim şu anda 10 günlük yüzünde sivilceler vardı hafiften geçmeye başladı sanırım sıcaktan olmuştu ama bacağında çok farklı sivilceler var. Doktora fotoğrafını yolladım normal kuru ve temiz tutun dedi ama endişeliyim.Aşı doktoruda hepatit aşısı yaptı ve bana dedi ilk 3 ay yada 1 yıl içinde bebekte sivilce çıkabilir kendiliğinden geçicek merak edilecek durum değil diye şimdi anlam veremedim aşıdan dolayımı çıktı yoksa sıcaktanmı yani yenidoğan sivilcesimi bilemiyorum. Başına gelen varsa yardımcı olabilirmi? İlk çocuğum diye hiç tecrübem yok![]()
Canım bunları hiç bilmiyorum ama yüzde çıkan Yenidoğan sivilcelerine çıkar çıkmaz anne sütü sürüyordum hemen geçiyordu. Emziriyorsan eğer bir dene derim çok iyi geliyor.
Yanlış bilgi vermek hiç istemiyorum ama benim başıma geldi kimseye de soramadım sağlık ocağına da götürmedim çok ağrım vardı öyle temiz tutmaya çalıştım bir gün baktım iyice şiş içindeki irini alayım dedim bir cesaret yani patlattım kulak arkasındaydı sonra her gün oraya vazelin falan sürdüm kendi kendine yaptım yani o yüzden diyim bir şey olmaz ama müdahalede bulunmayı tavsiye etmiyorum
Evet bugün bende okudum o bilgiyi çok teşekkür ederim sürdüm bikere bakalım inşAllah faydası olur Allah razı olsun
Yok ben patlatmadım dokunamıyorum bile dahada artar diye 4-5 tane vardı 2 tanesi kalmış diğerleri kendiliğinden patladı anlam veremedim inşAllah geçer kontrolümüz var 2 güne doktor gelişimine bakıcak o sivilcelerede ttekrardan baktırırım
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim dokunmam elimi sürmem yeterki çoğalmasın
Yani kulak arkası bizimkinin çok kabuk bağladı her gün de silerdim ama öyle olunca rica ederim ne demek en doğrusunu doktor der zaten ![]()
sağlıkla büyüsün
Allah razı olsun tecrübem yok diye böyle şeyler görünce panik oluyorum biraz doktorada sordum bi kere daha kontrol zamanı kendisi bakar inşAllah az önce baktm o dediğim sivilce kendiliğinden patlamış inşAllah geçer![]()
![]()
Amin sizden de sağlıcakla büyüsün geçmiş olsun inşallah
doğrudur istediğinizi sorun bilen arkadaşlar yanıtlar bende dahil
Canınız sağolsun
gerçekten birisinden fikr almak ve başıma gelenin normal olduğunu bilmek çok sevindiriyor. İçimi rahatlattınız![]()