Bebeğim yaklaşık bir aylık. Yerine yatırınca ağlıyor, emzirme sonrası kucakta uyuyakalıyor bıraksam öyle uyur saatlerce belki ama yatağına yatıramıyorum. Böyle bi sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi
Yavas yavas bırakmayı kendinide onla bir beşipğe yatırıp çıkmayı frnedinmi ben kolumla koyuyısam yan yatırıp arkasını yastıkla destekliyorum
Yatırırken elimi kafasının altında tutuyorum beş dk, sonra çekiyorum yavaşça ama beş dk sonra geri uyanıyor. Şaşırdım iyice
Sizin kokunuzu arıyordur baş ucuna giydiğiniz elbisenizi koyun
Karnına ve alnuna elini koy kendini iyice salasaya kdr
Sisin vücut sıcaklığınız gidince uyanıyo olabilir bir de irkiliyo eli kola hareket ediyor olabilir kundak yapmasanızda güzelce yarım sarın eli kolu bacağı sabit duracak şekilde böylece koyarken bi yeri hareket etmez uyanmaz. Ama siz koyarken değil koyduktan birkaç dk sonra uyanıyo diyorsanız sıcaklığınız ve kokunuz gidyodur boş yatak sizin kucağınız kadar sıkı ve sıcak değil ona göre battaniye sarabilirsiniz. Doktorlar ne derse desin bebek sıcakta uyuyor sonuçta anne karnı da sıcacıktı
Ben yaptırmadan önce kundak yapardım ve yatağını ısıtmak için sıcak su torbası falan koyardım önceden iyi olurdu. Bir de koyarken ilk ayaklarını sonra gövde en sonnda başını koyardım
Isıtma olayını denemek lazım umarım işe yarar